Luontaisesti gluteeniton
Semper gluteeniton Tattari&Teff -jauho on valmistettu luonnollista ja trendikkäistä aineksista. Jauhoa käytetään tavallisen jauhon tavoin, siinä ei ole mukana nostatusainetta. Se sopii erinomaisesti leipien ja sämpylöiden, piiraiden, pullien, korppujen ja kakkujen leivontaan ja leipoutuu hyvin.
Pakkauksessa on vuokaleivän resepti.
Sisältö
Jauho 45% (tattari, riisi, teff), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, perunatärkkelys, kasvikuitu (gluteeniton kaura, sokerijuurikas), psylliumsiemenkuori, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
Ravintosisältö
/ 100g: Energia 1439 kJ/340 kcal, rasva 1,0g, josta tyydyttynyt rasva 0,2g, hiilihydraatti 74g, josta sokereita <0,5g, ravintokuitu 7,2g, proteiini 51g, suola 0,03g.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
halla-aho 26.4.2016 10:55
Tein paketista ohjeen mukaan vuokaleipää. Tuli hyvää. Siemeniä yms. pureskeltavaa ja makua antamaan kuitenkin kaipasin.
Jepsukka 25.4.2016 15:06
Loistava jauhoseos, sopivassa suhteessa tattaria niin ei maistu läpi. Olen leiponut näistä sämpylöitä ja leipää. Molemmat olivat tosi hyviä. Suosittelen ehdottomasti!
stobelix 13.3.2016 13:21
Leivottiin juuri pakkauksen ohjeen mukaan kaksi vuokaleipää 10-vuotiaan leipurin johdolla. Poikkeuksena pidempi vaivausaika ja öljynä oliiviöljy. Leivistä tuli rapeakuorisia, kuohkeita ja maukkaita. Maistuivat koko perheelle. Suosittelemme.
Tane 12.3.2016 21:20
Hyvänmakuinen jauhoseos. Tattari ei maistu liikaa. Käytin jauhoja osana voisarviin, hyviä tuli! Ostan kyllä jauhoja vielä kun löydän ja testaan vuokaleipää.
Vesiperhonen 1.3.2016 23:57
Tykkäsin jauhoseoksesta juuri sen takia että siinä oli yhdistettynä Tattari ja Teff-jauhot. Leivoin pitkän harkinnan tuloksena ihania pikku leipäsiä joihin tein päälle koristeet pipari muotilla. Kun leipäset jäähtyivät halkaisin ne valmiiksi ja pakastin. Rakenne, maku erinomainen ja mikä yllätys kun tattari ei maistunut leivissä kuten se yleensä maistuu hyvin voimakkaana, ja aiheuttaa usealla allergia oireita. Reseptiä taas duunailin oman maun mukaan kuten aina. Vähensin nesteen määrää ja lisäilin pellavansiemenrouhetta, siirappia ym. taikinaan. Niitä on nyt helppo sulattaa/lämmittää aamupalalle, lounaalle, välipalaksi, päivälliselle ja iltapalalle tai ihan milloin vaan kun on nälkä. Eivät ole liian isoja esim. aamupuuron yhteydessä syötynä. Kunhan löydän tätä jauhoseosta kaupoista niin ostan, sillä mulla on jo uusi suunnitelma mitä niistä jatkossa teen.
Sydämestäni suosittelen tätä jauhoseosta muillekkin! ♥ Resepti löytyy blogistani eli täältä. http://vesiperhonen.blogspot.fi/2016/02/tattari-teff-leipaset.html
Sintsuu 27.2.2016 15:15
En ole aiemmin käyttänyt Teff-jauhoja missään. Leivoin kuitenkin tänään näistä jauhoista kesäkurpitsakakun. Kakku onnistui erinomaisesti! Koostumus ja maku ovat mielestäni todella hyviä. Sopii siis erinomaisesti myös makeisiin leivonnaisiin, kuten tällaiseen kuivakakkuun. Tuli mehevää ja mureaa. Ei kuitenkaan niin mureaa, että murenisi käsiin tai haukatessa puolet kakusta olisi lattialla.
TuulikkiL 22.2.2016 14:56
Leivoin eilen vuokaleivän tästä Semperin uudesta Tattari&Teff-jauhosta. En ollut ennen käyttänyt Teff-jauhoa, joten yllätyin mukavasti leivän rakenteesta. Käytin pakkauksen ohjetta, jossa neuvotaan leipomaan aineksista kaksi vuokaleipää ja paistamaan ne 250 asteessa 30 minuuttia. No, minusta taikina näytti olevan sopiva yhteen vuokaan, joten alensin paistolämpötilaa 150 asteeseen ja pidensin paistoaikaa 50 minuuttiin. Lopputuloksena oli todella rapeakuorinen ja koostumukseltaan täydellinen vuokaleipä. Lisämakua leipään saisi siemenillä, niitä aion kokeilal seuraavaksi. Suosittelen lämpimästi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Lisääjä semper ‐ 3.3.2009
Semper gluteeniton Tagliatelle on litteää nauhapastaa, joka on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista....Semper Special Flakes, Hiutaleet, 300 g
Lisääjä semper ‐ 26.1.2010
UUTUUS! Herkullisia, rapeita aamiaishiutaleita, joilla päivä lähtee hyvin käyntiin ja jotka maistuvat välipalana....Semper Gluteeniton Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa, 460 g 16
Lisääjä Semper ‐ 4.9.2018
Semper gluteenittomasta Leipäjauhoseoksesta on helppo valmistaa hyvinleipoutuva taikina. Jauho on valmistettu...Semper Minipatongit, 6 x 50 g 10
Lisääjä semper ‐ 5.3.2009
Esipaistetut herkulliset minipatongit valmistuvat uunissa 200°C:ssa n. 10 minuutissa. Paista ja nauti rapeista leivistä....
Lisääjä semper ‐ 3.3.2009
Semper Lasagne on luontaisesti gluteenitonta.Semper Rouheiset Minipatongit, 6 x 50 g (300g) 14
Lisääjä semper ‐ 5.3.2009
Esipaistettuja, gluteenittomia ja runsaskuituisia minipatonkea. Paista valmiiksi (10 min. 200°C:ssa) ja nauti.
Lisääjä Jezu ‐ 6.2.2014
Nämä riisistä ja maissista valmistetut, hasselpähkinäkaakaotäytteellä terästetyt tyynyt on tarkoitettu aamupalaksi...Semper Linguine täysjyväpasta, luomu, 300g 16
Lisääjä Semper ‐ 13.4.2015
Tämä herkullinen uutuuspasta on tulossa kauppoihin touko-kesäkuussa. Sitä on saatavilla K-ryhmän suurimmista kaupoista...Semper Maalaisleipä jauhoseos 500g 4
Lisääjä ahannus ‐ 4.5.2011
Pakkauksessa on mukana pussi kuivahiivaa. Mittaa kulhoon vesi ja hieman öljyä ja sekoita ainekset taikinaksi. Semperin...
Lisääjä semper ‐ 3.3.2009
Semper Makaroni on luontaisesti gluteenitonta.Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.