Gluteeniton
Tämä oli melkeinpä parempi Dr. Oetkerin kahdesta gluteenittomasta pizza-uutuudesta. Erityispisteet peston käyttämisestä
Sisältö
21% tomaattisose, 19% mozzarellajuusto, riisijauho, vesi, perunatärkkelys, 7,8 % kirsikkatomaatit, edam-juusto, perunahiutale, rapsiöljy, herneproteiini, yrtit, hiiva, sokeri, suola, sakeuttamisaineet (hydroksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), extra neitsyt oliiviöljy, pinaatti, muunnettu tärkkelys, valkosipuli, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit, rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit) mausteet, glukoosisiirappi, sitruunamehu, rasvaton maitojauhe, dekstroosi.
Ravintosisältö
100 grammaa sisältää energiaa 220 kcal, rasvaa 10 g, josta tyydyttyneitä 4,3 g, hiilihydraatteja 21 g, josta sokereita 2 g, proteiinia 10 g, suolaa 0,94 g
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Dr. Oetker Ristorante Prosciutto Gluteeniton 345 g 1
Lisääjä Jezu ‐ 22.10.2017
Dr.Oetkerin gluteenittomaan Ristorante-tuoteperheeseen on tullut uusi tulokas: Prosciutto. Kommentit sitten kun saan...Dr. Oetker Ristorante Salame Gluteeniton 315 g
Lisääjä Jezu ‐ 4.11.2016
Mainio lisä gluteenittomien pizzojen valikoimaan ja hintakin lähes kohtuullinenDr. Oetker Ristorante Mozzarella Gluteeniton 370 g
Lisääjä Jezu ‐ 4.11.2016
Tämä oli melkeinpä parempi Dr. Oetkerin kahdesta gluteenittomasta pizza-uutuudesta. Erityispisteet peston käyttämisestäHuomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.