Melkein itku ! – 8.4.2009 08:15
Gluteeniton mämmi
Jälkiruoat
(2 vuoallista)
noin 250 g perunaa (3 keskikokoista)
noin 1 ½ l vettä
200-250 g tattarijauhoa
1 pussi kivettömiä luumuja (220 g)
2,5 dl tummaa siirappia
1 dl juoksevaa hunajaa
1 ½ tl suolaa
1-1 ½ rkl pomeranssinkuorta
kahden appelsiinin pesty ja raastettu kuori
Keitä ja soseuta luumut. Ota keitinliemi talteen. Keitä ja soseuta perunat. Sekoita muut ainekset joukkoon. Lisää vettä tai luumujen keitinlientä joukkoon, jotta saat melko vellimäistä massaa. Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Peitä vuoat leivinpaperilla tai foliolla jälkipysymään. Tarjoa mämmi maidon tai kermamaidon kanssa!
Hyvää pääsiäistä millalle!
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
5 vinkkiä
Tuotteita
2 tuotetta
Kuvia
13 kuvaa
Linkkejä
1 linkki
Keskustelu
101 viestiä, 20 aloitusta
Kommentit
15 kommenttia
Rekisteröitynyt
6.4.2009 07:05