Gluteeniton ravintolassa – 28.6.2015 16:21
Raaka-aineiden säilytykseen on myös hyvä kiinnittää huomiota, ettei vehnäjauhot pölise sokerin sekaan ym. Soijakastike, sinappi ym hyvä tarkistaa että ovat luontaisesti gluteenittomia. Moni ravintola onneksi käyttää vain Dion-sinappia joka sopii. Samoin balsamicosiirappi on hyvä tarkistaa ettei ole tärkkelystä. Perusmausteita, ei dextroosia sisältäviä..
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
1 viesti
Kommentit
1 kommentti
Rekisteröitynyt
16.4.2015 13:33