Käyttäjä ei ole vielä kertonut itsestään enempää. Voit kuitenkin lähettää hänelle kommentteja.
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
sabrina osallistui keskusteluun Vinkkejä leivontaan
"^ Kiitos paljon!" 9.4.2012 21:00
sabrina osallistui keskusteluun Vinkkejä leivontaan
"hemu kirjoitti: Hei Sabrina, Meitä kotileipureita löytyy montaa sorttia ja kaikilla on tietysti omat hyvät konstit ja reseptit. Minäkin olen aika uusi tämän gluteenittoman leivonnan kanssa..." 6.4.2012 11:08
sabrina osallistui keskusteluun Vinkkejä leivontaan
"lorangil kirjoitti: Kannattaa etsiä netistä tai kirjoista gluteenittomia reseptejä ja kokeilla ensin yksinkertaisempia ja pikkuhiljaa itsevarmuus ja taito kasvaa, kun alkaa ymmärtää enemmän miten..." 2.4.2012 11:10
sabrina osallistui keskusteluun Vinkkejä leivontaan
"Kiitos vastauksestasi lorangil! Ohje on seuraavanlainen: Voitele ja jauhota vuoka (n. 20-30 cm halkaisija) Sulata suklaa ja jätä jäähtymään (suklaa ei kuitenkaan saa kovettua, vaan sen tulee olla..." 29.3.2012 20:21
sabrina aloitti keskustelun Vinkkejä leivontaan
"Olen ihka uusi aloittelija gluteenittomassa leivonnassa ja kaipailisin nyt vinkkejä kokeneemmilta leipojilta. Haluaisin tehdä suklaakakun, johon tulee alkuperäisen ohjeen mukaan: 200 g suklaata, 2,5..." 29.3.2012 09:37
sabrina rekisteröityi palveluun
12.7.2010 23:05
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
5 viestiä, 1 aihe
Rekisteröitynyt
12.7.2010 23:04