Ruokakesko Pirkka luontaisesti gluteeniton kasvispiiras (4 x...
"Yäk! Näitä pitää varoa, toivottavasti kukaan ei erehdy ostamaan, menee yli 4e todella hukkaan. Tässä on nyt Pirkka mokannut..." 11.2.2010
Lihajaloste Korpela Oy Jauhemaksapihvi
"Tosi hyviä! Maistui oikeesti siltä miltä pitääkin, eli maksalta! Ostetaan toistekki pelastamaan lounaspulma." 11.2.2010
"kokeilin iltapuhteiksi piirakkaa, sunnuntain tummista jauhoista tein, muuten ihan hyvä ohje mutta SUOLAA aivan liikaa meikäläisen makuun. ensikerralla en laita pohjaan ollenkaan suolaa saatikka täytteeseen. lasten kanssa olen oppinut todella vähäsuolaiselle joten kaikki vähän enemmän suolaiset maistuu todella pahalle...
osan kinkusta korvasin tuoreilla herkkutateilla ja kanttarelleilla, ja creme fraichen vaihdoin hieman kevyempään versioon.
muuten siis kokeilemisen arvoinen ja teen kyllä toistekkin mutta suolan jätän kokonaan pois!"
1.9.2009
"tein eilen taas piirakkaa, finaxin jauhot loppui joten korvasin näin: 1/2 dl riisijauhoja, 1/2 dl perunajauhoja, 1/2 dl maissijauhoja, 1/2 dl maissitärkkelystä.
ja marjoina käytin mansikoita.
illassa oli syöty. hyvää oli!
en edelleenkään vaahdottanut, sulatin vain VOIN ja sekoitin siihen ensin sokerin, sitten munan, ja lopuksi jauhot. margariinia en yleensä käytä, voissa kun on se aito maku joka korostuu gleteenitonta leivottaessa. margariinilla, etenkin lakstoosittomalla rakenne hieman kärsii... ja maku ei ole niin hyvä.
eli jos voit niin käytä oikeaa voita!"
15.8.2009
"hellurei, minäkin tein piirakan, vaihdoin jauhot semperin fin mixiin. meinasin ensin ostaa moilasen valmiin piirakkataikinan, mutta ainesosia lukiessani hoksasin että semperin jauhoseos sisältää melkein kaikkea samaa, joten tein itse ja säästin monta euroa!
meillä on kanoja joten sen osalta piirakasta tuli vielä luomu ja mustikat omalta mökiltä poimittuja.
en edes vaivautunut vaahdottamaan voita ja sokeria, pehmensin vain voin mikrossa ja sekoitin sokerit sekaan, sitten munat ja jauhoseoksen. levitin vuokaan naturel, eli en voidellut saatikka jauhottanut, nuolijalla painelin taikinan ja hyvin sain reunoillekkin asti. paistoin alimmalla tasolla.
ehkä auttaa asiaa että koulutus on kokki, joten hieman soveltaen lähden aina leipomaan, aina ei tarvi murotaikinaa vispata, pelkkä sekoitus riittää."
5.8.2009
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
1 vinkki
Keskustelu
239 viestiä, 22 aloitusta
Kommentit
15 kommenttia
Rekisteröitynyt
29.5.2009 00:37