Neuvoja gluteenittomaan leivontaan? – 14.6.2015 16:00
Tietääkö kukaan, miten saisi aikaan gluteenittoman lehtitaikinan? Kaupasta pakkasesta löytyy sellainen, mutta haluaisin itsekin kokeilla, sellasia tuli tehtyä käsin ennen diagnoosia. Löytyykö vinkkejä?
Gluteenia enintään? – 16.3.2015 11:32
Gluteenia saa nauttia vuorokaudessa enintään 50mg, kaikilla joilla määrä on ylittynyt on alkanut tulehdusreaktio suolessa. Yksi "normaali" esim.ruisleipä sisältää muutamia grammoja gluteenia. Eli edes puolta ruisleipää ei voi syödä ilman tulehdusreaktion käynnistymistä. Tiedot ravitsemusterapeutilta ja gastroenterologilta
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
1 vinkki
Keskustelu
2 viestiä
Rekisteröitynyt
16.3.2015 11:26