marra

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Vanhan ajan ruskea kastike 5.6.2009 17:20

    Vanhan ajan ruskea kastike:

    -nokare voita tai enemmän
    - n.2-3 ruokalusikallista tummaa jyttejauhoa tai enemmänkin, riippuen ruokailijoista

    Ruskistetaan mahd. ruskeaksi, sit kaadetaan kiehuvaa vettä päälle. Sipuleita voi paistaa voi- ja jyttejauhon seoksen vieressä samalla pannulla. Suolaa ja vähän heinz ketsuppia

    pannaan lämpöä vain ykkösellä, sitten siinä suurustetaan. Gluteenittomat lenkkimakkarat tai nakit siivuineen suoraan kastikkeeseen. Hyvää keitettyjen perunoiden kans.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s