Ruskeakastike – 21.4.2011 14:57
Halusin ilmottaa, et kokeilin uudestaan sitä tiikerikakkuu ja vahingosta viisastuneena se onnistui! Kiitos kaikille neuvoista.
Ruskeakastike – 19.4.2011 20:18
Mie ostin Viljatuotteen maissijauhoo ja siin kyl sanotaa et on gluteenitonta. Ja se kastike onnistu täydellisesti, ei kyl erotu "oikeesta" kastikkeesta. Tosta tiikeripannukakusta sen verra et epäilin itekki et jäi raa`aksi. Laitoin meinaa siihen taikinaan purkin viiliä ku luvin jostain et siihen pitää lisätä joko maitorahkaa tai viiliä. Mut täytyy kokeilla tuolta vuodatus osotteesta. Kiitos jälleen kerran. Vielä ois kysymys: Voiko noissa leivonnaisissa käyttää leivinjauhetta?
Ruskeakastike – 19.4.2011 10:23
Kiitos Suviih! Täytyy lähtee kauppaan ettimään tota maissijauhoo. Minä olen aina tehnyt kastikkeen niin et ruskistan jauhot ja lisään nesteen. Aattelin vaan että käyköhän mikä jauho tohon samaan tapaan tehä kastike. Ja hyvä pointti on toi gluteeniton lihaliemi, en olisi sitäkään tajunnut ostaa erillaista. Kyllä on oppimista, mutta eiköhän se tästä, luulisin. Eilen yritin tehä tiikerikakkua, se oli tosi hyvän näkönen kun otin sen uunista mutta kun rupesin keittää kahvia jonkun ajan päästä ni se olikin lässähtänyt kuin pannukakku. En tiedä mikä meni vikaan??
Ruskeakastike – 19.4.2011 10:02
Sanokaas te enemmän kokeneet ihmiset, mistä jauhoista teen ruskeankastikkeen? Sain viimeviikol tietää et nuorimmaiseni sairastaa keliaakkiaa ja äiti on pikkasen pihalla täst dietist. Tänään pitäisi tehdä jauhelihakastike, mut ei mitään tietoo mistä jauhosta se kannattaa tehä.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
4 viestiä, 1 aihe
Rekisteröitynyt
18.4.2011 19:14