Mukavia tilanteita – 7.5.2010 18:14
Olen huomannut kursseilla ja kokouksissa käydesäni Helsingin seudun hotelleissa ja kyllä muuallakin Suomessa, että ei tarvitse enää mainita mitään keliakiasta etukäteen. Kaikki ruuat ovat hyvin merkitty aamupalaa myöten, joten numeroa ei tarvitse tehdä asiasta. Se jotenkin kummasti helpottaa psyykkisesti.
Tilausravintolat ovat sitten tietenkin asia erikseen, mutta isoissa hotelliketjuissa sekin asia hoituu silmää räpäyttämättä.
On tosiaan paljon positiivista tapahtunut 34 vuodessa, jonka ajan olen ollut gluteenittomalla ruokavaliolla. Viimeksi mahani reagoi varmaankin n. 10 v. sitten (ennen tätä 3 viikon episodia).
Ikäviä tilanteita – 6.5.2010 19:52
Mad, kiitoksia vastauksesta, itsekin vähän ajattelin tuon suklaan osuutta, koska olenhan syönyt sitä ennenkin, eikä mitään ole ilmaantunut. Olin reissun päällä, joten on kyllä muitakin mahdollisuuksia tuohon mahan sekavuuteen.
Parempaan suuntaan olen nyt kyllä jo menossa. Olisi vain mukava kuulla muilta, jos "hairahduksia" on tapahtunut, että kuinka pian on oireet hävinneet.
Ikäviä tilanteita – 4.5.2010 21:57
Olen vahingossa syönyt Fazerin suklaata, jossa luki "saattaa sisältää vehnää". Tästä on nyt noin 3 viikkoa aikaa ja aina vain on vähän maha sekaisin ja ripulilla. Osaatteko sanoa kuinka kauan tätä vielä jatkuu, onko kokemusta?
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.