aleksi11

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia? 28.5.2021 12:20

    Varmaan vehnäyliherkkyys kyseessä, jätä pois kaikki vehnästä valmistettu/ jalostettu.

  • pyydän vastausta 28.5.2021 12:19

    Dekstroosi ei sovi monelle vehnäherkälle tai keliaakikolle, esim itselle.

  • Juuri keliakiadiagnoosin saanut, kysymyksiä olisi 28.5.2021 12:17

    Mulle ei käy esim mannitoli.
    Maltitoli varmaan samaa tavaraa kun mannitoli.

  • Glukoosi 28.5.2021 12:15

    Mulla maha menee sekaisin just näistä mitä täällä on mainittu, lisäisin vielä mannitolin, sitä ei kai kukaan maininnut.

    Dekstroosia ja maltodekstriiniä voin syödä jos on erikseen merkattu, että valmistettu maissista.

    Jos ei mitään lue niin ovat todennäköisesti vehnästä ja jätän väliin,

    Sen verran oon vehnäperäistä pystynyt ottamaan, että sitruunahappo, mikä siis tehdään vehnästä, niin oon harkinnalla voinut ottaa, ilman sen pahempia vatsavaivoja. Sitä on usein limuissa ja mehuissa. En kyllä päivittäin sitä käyttäisi.

  • Glukoosi-fruktoosisiirappi 28.5.2021 12:10

    Mulle ei myöskään sovellu mikään vehnäperäinen.
    Oli se sitten dexstroosi, mannitoli, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys tai muu vehnästä tehty.

    Ja nämä ns. "gluteenittomat" tarkoittaa vaan sitä että gluteenia on alle 0.003%

    Itsellä kai keliakia + vehnäyliherkkyys.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s