Kebab-liha? – 8.6.2009 08:26
Moi!
En uskalla syödä. Olen liian niin usein löyänyt tuoteselosteesta venhän ja korppujauhot yms... Kebulihaa tiettävästi jatketaan aina ja tämä jatketuote vaihtelee varmasti suuresti. Ainahan pyritään matalampiin kustannuksiin, joten juuri "edukkaan" vehnän uskoisin kummittelevan useimmissa keburullissa.
Glukoosi-fruktoosisiirappi – 2.5.2009 09:44
Vehnäperäinen tärkkelys on tavaraa, josta gluteeni on poistettu teollisesti... Gluteenittomat jauhoseokset ja niistä valmistetut tuotteet sisältävät vehnätärkkelystä ja sopivat useimmille keliaakikoille.
Tämä sama ohje toimii myös mm. maltodekstriineissä sekä glukoosi-fruktoosisiirapeissa.
Kokeile miten herkkä olet, eli sopivatko ne myös sinulle.
Mulle nuo ed. mainitut eivät sovi vaan joudun noudattamaan luont. glut. valiota.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
22 viestiä, 1 aihe
Rekisteröitynyt
2.5.2009 09:21