"Mistä kohtaa pitäisi nähdä/tajuta millä paikkakunnalla tuo sijaitsee?" 29.1.2010
Finax Gluteeniton Kuituleipä 300 g
"Minä kokeilin tuota Finaxin gluteeniton sämpylä (ei siis kuituleipä), 8-10 min uunissa. Nuo sämpylät oli aivan hirveitä!!! Ensinnäkin jostain syystä ne haisi aivan etikalle. Toisekseen ne oli aivan käsittämättömän sitkeitä ja kuivia. Vaikka laittoi mikroon ja yritti pehmittää, silti ei hampaat kyennyt puremaan sämpylää halki. Makukaan ei ollut kovin päätä huimaava niissä kohdissa joissa palan sai irti.
Jos tuo kuituleipä on syötäväksi kelpaavaa niin kertokaa ihmeessä, mutta tuo sämpylä meni suoraan biojätteeseen."
15.1.2010
"Olisiko mitenkään mahdollista näihin vinkkeihin kirjoittaa että missä kyseinen ravintola sijaitsee? Veikkaan että Helsingissä koska yleensä juuri helsinkiläiset eivät laita paikkakuntaa." 18.12.2009
"Oletko marimekko varma että kyseessä on nimenomaan gluteeni joka niitä oireita aiheuttaa? Itse saan nimittäin, silloin harvoin kun gluteenista oireita olen saanut, vastaavia oireita jos syön liian nopeasti tai syön liikaa. Ravintolassa syödessä kun joskus tuppaa näin käymään.
Ja olen siis tuolloin tiennyt satavarmasti että ruokani on ollut gluteenitonta. Kaikki keliaakikon vatsaoireet kun eivät liity gluteeniin..."
13.12.2009
"Tuossa on varmaan lueteltu vain ne joilla gluteeniton lukee ruokalistassa, ja joilla on vielä gluteenitonta pastaa tai leipää tms. Aika vaikea on kyllä löytää ravintolaa josta ei saisi mitään gluteenitonta! Mulle ei ole tullut eteen vielä yhtäkään, aina on syötävää löytynyt... myös Lontoossa! "
9.12.2009
"Eihän se kauha silloin pastaa kosketa jos kastiketta otetaan? Ainakin se lohipasta tehdään yksittäisenä annoksena, lihapullapastassa ne lihapullat ovat gluteenittomia kaikille eikä siinä edes ole kastiketta jne. Eihän tavallista pastaa silloin mitenkään kosketa. Tarkoitan ettei samalla kauhalla koskaan sekoiteta kastiketta ja pastaa riippumatta siitä onko se gluteenitonta vai ei vaan kauhat on aina erikseen." 8.12.2009
"Itse käyn Rossossa aika useinkin ilman mitään ongelmia. Ja olen käynyt ties kuinka monessa eri Rossossa ja olen syönyt pastaa ja pizzaa. Vaikea kuvitella että niin paljon jauhopölyä olisi että se ylittää gluteenittoman rajat. Monessa Rossossa on avokeittiö enkä ole kyllä mitään jauhopilviä siellä koskaan nähnyt. Sitä en osaa sanoa ylittäisikö se luontaisesti gluteenittoman rajat?
Ja aion siis itse jatkossakin syödä Rossoissa, se on aina ollut se takuuvarma paikka uudella paikkakunnalla jos ei ole jaksanut lähteä mitään muuta ravintolaa etsimään."
7.12.2009
"Tämä ei päde vain Ranskaan vaan moneen muuhunkin maahan. Hyvin monesti on aivan turha puhua gluteenittomuudesta tai keliakiasta koska noita sanoja ei tunneta. Paljon selkeämpää on sanoa olevansa allerginen vehnälle, se ymmärretään kyllä. Ohraa ja ruista kun ei juuri käytetä, joten niistä en ole koskaan edes maininnut. Tuolla "vehnäallergialla" olen tähän asti pärjännyt maailmalla." 7.12.2009
"Omasta mielestäni ei ole mitään järkeä vaihtaa rahaa muutamaa tuntia varten, lentokentillä kun aina on joku paikka auki (ainakin isommilla kentillä) ja siellä käy luottokortit. Eri asia on kun on pidemmän aikaa, silloin mulla ainakin on ongelmana että mulla on hitosti kolikoita kun ei niitä jaksa ruveta laskemaan maksaessa! Niitä kolikoita kun jää aina muutenkin reissuista." 2.12.2009
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
3 vinkkiä
Keskustelu
476 viestiä, 3 aloitusta
Kommentit
39 kommenttia
Rekisteröitynyt
21.10.2009 13:06