Leivät – 27.10.2010 20:21
motusalem, minä en ota muutaman päivän kaupunkilomallekaan leipää mukaan. Olen kanssasi samaa mieltä, en käsitä miksi se LEIPÄ on se pointti.
"Se on automaattisesti gluteeniton" – 26.10.2010 10:48
^Siis mä nimenomaan en saa niskakarvojani pystyyn siitä, vaan mun mielestä on ihan ok sanoa niin. Ja jokaisella keliaakikolla millihippusesta gluteenia ei tule vaurioita suolinukkaan, myös siinä on yksilöllisiä eroja. Jos ei olisi niin miksi sitten ennen tähystystä ei saa aloittaa gluteenitonta ruokavaliota? Eikö riittäisi että muutama päivä aikaisemmin syö yhden keksin kun se kerran vaurioituu heti?
Huijausviesti – 21.10.2010 09:38
^Saa sillä että rekisteröityminen pitää adminin hyväksyä. Olen eräällä toisella palstalla, missä esim. tunnus poistuu jos ei pariin viikkoon rekisteröitymisestä kirjoita yhtäkään viestiä. Pari viestiä ei myöskään riitä, sitten tunnus poistuu parin kuukauden hiljaiselon jälkeen. Aktiivikeskustelijoita ei niin nopeasti poisteta, mutta heitä pyydetään ilmoittamaan mikäli ovat pidemmän aikaa palstalla pois (ettei vahingossakaan poisteta tunnusta). Siellä ei tällä hetkellä jäseniä ole kuin parisataa, mutta kirjoittelu on aktiivista. Jos palstalle vain halutaan mahdollisimman monta kirjautunutta jäsentä ja se jäsenmäärä on itseisarvo sinällään, niin spämmääjiä aina mahtuu joukkoon.
Gluteenitonta Tampereella? – 18.10.2010 19:44
Katijo kirjoitti:
Mainokset Glu.fi:ssä – 13.10.2010 13:01
Onko muiden mielestä ok, että firmat rekisteröityvät keskustelijoiksi, ja sitten heidän viestinsä ovat pelkkää mainontaa? Eivät siis osallistu pätkääkään keskusteluun, linkittävät vain omia tuotteitansa tänne? Tai sitten mä olen taas kerran ainoa jota tuo asia hieman häiritsee...
Best GFML? – 10.10.2010 12:03
Air France and Cathay Pacific have offered the best food for me. Air France had the best gluten-free bread! British Airways is good when it's working, but unfortunately that doesn't happen too often with special diets!
Ikäviä tilanteita – 9.10.2010 18:12
^Kävin VUOSIA sitten, mutta se pizzapohja oli sellainen ällöttävä valmispohja, joten en ole käynyt toiste. Muutenhan siellä on paljonkin gluteenitonta, käytännössä lähes koko salaattipöytä (pizza on vain osa Raxin tarjontaa), joten ihan hyvin voisi käydä. Ainakin silloin se salaattipöytä oli aivan ihana. Ei vain muuten ole tullut käytyä kun sitten tulee ahdettua itsensä ihan liian täyteen...
Ikäviä tilanteita – 9.10.2010 14:04
^Rossosta saa pastaakin gluteenittomana. Kotipizzan pizza on kyllä parempi kuin Rosson... ja Rax ainakin ennen käytti valmispohjia joten en suosittele kun et niistä kengänpohjista niin välittänyt. Pakasteleivistä myös Garbon leivät on ihan ok, etenkin Sport-leipä.
Kluteeniton – 9.10.2010 14:02
Itse käytän gluteeniton, mutta käsittääkseni myös gluteiiniton on oikein. Kyllähän sitä keliakiasta ja keliaakikosta on monenlaista väännöstä kirjoitettu, ja ihan keliaakikot itse. Ihmisten oikeinkirjoitustaito kun nyt yleensäkin on heikentynyt huomattavasti ja sanoista tehdään ihmeellisiä väännöksiä ja lyhennöksiä. Mua esim. ärsyttää aivan suunnattomasti lyhenne glutti! ARGH!!
Ikäviä tilanteita – 8.10.2010 15:01
Kulkija, Semperin Toasty -leivät ovat tosi hyviä ja kuohkeita, monen mun kaverin mielestä aika lailla saman makuisia ja tuntuisia kuin vehnäleivätkin. Pizza kannattaa tehdä joko itse tai sitten hakea valmispizza Kotipizzasta tai Rossosta. Pakastepizzat ja valmispohjat ovat todellakin kengänpohjia.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
3 vinkkiä
Keskustelu
476 viestiä, 3 aloitusta
Kommentit
39 kommenttia
Rekisteröitynyt
21.10.2009 13:06