"Itse olen tykännyt tästä myös, sopivasti lämmitettynä todella herkullinen." 13.5.2010
"Näitä tuli joskus ennen kuin valikoimat laajentuivat syötyä päivittäin. Ihan ok perusleipä, toimii lämpimissä voileivissä oikein hyvin." 12.5.2010
"Näitä sai joskus ehkä noin 10v sitten Suomesta, en muista miten olivat kauppojen valikoimissa, mutta ainakin maahantuojalta sai näitä tuohon aikaan tilattua kotiin." 4.5.2010
"Tutkin vähän tätä sivustoa ja vajavaisilla venäjän taidoillani löysin sivuilta kaksi paikkaa Pietarista, joissa sivuston mukaan saa gluteenitonta ruokaa:
"Правда"(pravda) -kahvila (toiselta nimeltään "Путь к коммунизму" osoitteessa ул.Жуковско
75;о,45 (ulitsa eli katu Shukovskovo 45) Täältä saa myös ruokaa
"Эго" (ego)-ravintola osoitteessa Садовая, 8 (Sadovaja 8)
Gluteenittomia tuotteita myyvä kauppa "Диетическо ;е питание" (Dietizeskoje pitanie) löytyy Pietarista osoitteesta Лесной проспект д. 32 (Lesnoi prospekt talo 32)"
2.5.2010
"Vastaan nyt tähän vaikka tämä ei keskustelupalsta olekaan. Tämä ohje on yhdestä koulun monisteesta ja on toiminut hyvin:
1 dl kasvislientä (myös kana tai kala käy)
5 keltuaista
200g voita sulatettuna
mausteeksi valkoviiniä, sitruunamehua, suolaa
Keltuaiset ja liemi sekoitetaan pyöreäpohjaisessa metallikulhossa ja kypsennetään kuumassa vesihauteessa koko ajan vispilällä sekoittaen. Kun seos on kypsynyt (on väriltään suht vaaleaa ja rakenteeltaan kuohkeaa) nosta kulho pois vesihauteesta ja lisää voisula ohuena nauhana kokoajan vispilällä sekoittaen (myös sähkövatkainta voi käyttää tähän kevyellä teholla). Mausta kastike ja siivilöi tarvittaessa.
Jos seos alkaa mennä mielestäsi liian paksuksi, lopeta voisulan lisääminen."
1.5.2010
"Omalla reissulla harmitti, kun asui hotellissa eikä voinut oikein noita pakasteita testailla. Pitänee joskus tehdä uusi matka Roomaan ja majoittua jossakin missä on keittiö käytössä Tuo kauppa on kyllä oikeasti keliaakikon taivas, suosittelen visiittiä kaikille keliaakikoille jotka Rooman suunnalla liikkuvat."
19.4.2010
"Tämä oli kyllä melkoinen keliaakikon taivas "
18.4.2010
"Meillä tehdään ruskea kastike maissijauhoja ruskistamalla, hyvin onnistuu silläkin." 12.4.2010
"Majoneesi muuten tehdään kananmunan keltuaisesta ja öljystä vatkaamalla, joten majoneesi on gluteenitonta, ellei sitä mausteta jollakin mausteseoksella jossa olisi vehnää. Myös joitakin kastikkeita (ns. muna-rasva kastikkeet) saostetaan munankeltuaisella eikä niihin tule koskaan jauhoa vaikka ovatkin paksuja kastikkeita (ainoa mahdollinen gluteeni näissä kastikkeissa voi piillä kasvisliemessä)." 21.3.2010
"Ei se blogin pitäminen ole vaikeaa. Vuodatus on suht selkeä ja suomenkielisyyskin helpottaa. Ilmaisia pohjia (siis lähinnä ulkonäöllinen seikka) vuodatuksessa pidettäville blogeille löytyy netistä googlettamalla. Nopeasti pääsee kärryille siitä miten blogiin saa lisäiltyä erilaisia asioita, kokeilemalla oppii parhaiten ja aina voi muokata tai poistaa jo lisäämiään asioita jos ei osunutkaan aivan kohdilleen kaikki tekniset asiat." 15.3.2010
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
136 vinkkiä
Tuotteita
22 tuotetta
Kuvia
190 kuvaa
Linkkejä
14 linkkiä
Keskustelu
629 viestiä, 55 aloitusta
Kommentit
139 kommenttia
Rekisteröitynyt
19.1.2009 22:18