Vähempikalorista gluteenitonta valmisleipää? – 11.11.2015 13:32
Onko kukaan löytänyt esim pakasteleivistä vaihtoehtoa, jossa ei olisi lähtökohtaisesti nelinkertaista kalorimäärää normaalileipään nähden? Vai pitäisikö siirtyä näkkärilinjalle.
Gluteenittoman leivonnan hyvät puolet – 17.12.2012 09:55
Puolen vuoden opettelun jälkeen voisin todeta gluteenittoman leivonnan osalta muutamia hyviä puolia:
- taikinat ovat enimmäkseen helppoja tehdä, ainekset yleensä vain sekoitetaan
- ei tarvitse alustaa, kun ei sitkoa siitä sen kummemmin tule, joten nopeaa
- leipävuokaan leivinpaperi, niin ei tarvitse voidellakaan
Gluteeniton leivonta sopii kiireisellekin ihmiselle, kun vaan jaksaa sen verran perehtyä, että löytää erilaiset jauhot kaupasta. Reseptejä löytyy netistä pilvin pimein. Leipäpuoleen saa leipomalla vaihtelua, lisäksi voi säästää myös selvää rahaa.
Eilen tein ensimmäistä kertaa gluteenittomia piparkakkuja. Taikinan kaulin leivinpaperin päällä, kun se oli niin pehmeää. Ja piparkakut olivat kyllä todella rapeita!
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
5 vinkkiä
Tuotteita
1 tuote
Kuvia
1 kuva
Keskustelu
2 viestiä, 2 aloitusta
Kommentit
3 kommenttia
Rekisteröitynyt
3.8.2012 10:35