KOTIPIZZAN GLUTEENITTOMAT PIZZAT !!!! – 21.9.2018 21:26
Korson Kotipizzassa kyselin tarkemmin siitä, kuinka he huolehtivat gluteenittomuudesta. Kuulema ravintolassa pohjat pyöritellään vehnäjauhon sijaan riisijauhoissa. Näin on kuulema monessa muussakin Kotipizzassa. Eli ilmassa pöllyävä jauho on riisijauhoa. Toki siis normipohjat on edelleen tehty vehnästä mutta ilolla tervehdin tätäkin asiaa.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.