MrsBucket

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Kaipuu vanhaan... 17.3.2010 14:51

    Kun mielesi tekee palata entiseen elämään ja syödä kunnon PUOLUKKAPUUROA, mitä silloin teet????
    Minä en ole syönyt muuta kuin riisipuuroa gluteenittomaan ruokavalioon siirryttyäni. Voiko vispipuuroa tai edes vispaamatonta tehdä jotenkin? Kertokaa kokemuksianne, millä ohjeella kukin on tehnyt HYVÄÄ puolukkapuuroa?

  • Mitä matkalle mukaan? 15.3.2010 17:38

    En ole itse matkustellut sen jälkeen kun siirryin gluteenittomalle ruokavaliolle. Mieleeni tuli kahden sukulaiseni viimekesäinen matka entisille kotiseuduilleen Karjalaan. Siellä ei ainakaan heidän käymissään paikoissa tiedetty koko keliakiasta mitään. Joten kannattaa varautua eväin ainakin siihen suuntaan mentäessä.

  • Makaronilaatikko 15.3.2010 17:32

    Linda kirjoitti:
    Tehtiin viimeksi Schärin fusilleista ja tosi hyvää tuli.

    Minä myös teen laatikon aina noista fusilleista. Viimeksi tein ison laatikon johon laitoin 600 g ruskistettua jauhelihaa sipuleineen ja mausteineen kerroksittain vuokaan KEITTÄMÄTTÖMIEN fusillien kanssa (koko paketti). Sitten lisäsin munamaidon, litran maitoa + 3 kananmunaa, sekaan (vuoan mallista riippuen lisää maitoa niin, että päällimmäisetkin fusillit peittyvät). Pidin uunissa 225 asteessa kannen alla kunnes munamaito hyytyi. TULI LOIHDITTUA PARAS LAATIKKO TÄHÄN MENNESSÄ.

  • Munkit hakusessa 15.3.2010 15:09

    Kiitos tähän mennessä tulleista vastauksista.
    Kertokaahan mielipiteitänne, mikä on paras rasvavaihtoehto uppopaistamiseen? Itse olen käyttänyt kookosrasvaa. Öljyä en ole uskaltanut käyttää, koska pelkään, että se syttyy tuleen. Kuinka kovalle lämmölle sen öljykattilan uskaltaa laittaa jos asteikko on 1-6?

  • Munkit hakusessa 15.3.2010 10:29

    Vappuun on vielä vähän aikaa, mutta sitä odotellessa voisi opetella tekemään munkkeja - taas kerran.
    Jos saat munkit mielestäsi onnistumaan, ole kiltti ja neuvo minullekin millä ohjeella ja miten se tapahtuu???
    Jos et voi laittaa ohjetta sivulle, niin laita yksityisviesti, please!!!!

  • Kesätöitä? 10.3.2010 18:16

    Kuinka olet niitä töitä hakenut? Oletko vain vastannut ilmoituksiin joissa haetaan työntekijää?
    Minusta kannattaisi käydä kaikissa mahdollisissa firmoissa nenäänsä näyttämässä, sillä henkilökohtainen kontakti on sata kertaa parempi kuin nippu papereita.
    Entä oletko osallistunut niihin tapahtumiin joita järjestetään eri kaupungeissa nykyisin, nimeä en muista, mutta tarkoituksena on, että työnantajat ja työhön haluavat kohtaisivat toisensa.
    Ja vielä tämä vinkki: kun haet johonkin töihin, opi kehumaan itseäsi sopivassa määrin. Me suomalaiset olemme turhan vaatimattomia usein ja kukas se kissan hännän nostaa, ellei kissa itse.
    Ensivaikutelma työnantajan ja hakijan välillä on myös tärkeä. Siisti pukeutuminen ja lävistysten jättäminen kotiin saattavat olla joskus avuksi, samoin kohteliaisuus ja napakka kättely. Ei löpsy käsi ja hiljaa sopertaminen anna kenestäkään luotettavaa kuvaa.

  • Kävijäennätys! 10.3.2010 15:47

    Hieno juttu, että käyttäjämäärät ovat nousussa. Onneksi olkoon meille kaikille!

  • Makaronilaatikko 9.3.2010 21:41

    Minä taas pyrin juuri siihen, että makaronit pysyisivät irrallaan, eikä laatikosta missään nimessä tulisi kiinteää klönttiä. Siksi keitän makaronit lihaliemessä, se auttaa vähän niitä pysymään erillään. Siltikin laatikosta joskus tulee kiinteämpää kuin haluaisin, enkä kyllä nauti semmoisen ruuan syömisestä. Mutta jokaisellahan meillä on omat makuelämyksensä.

  • Hinnoista porua 7.3.2010 16:26

    Sattuipa menemään ohi tuo vuoden 2009 tarjous! Toivottavasti tänä vuonna ei jää huomaamatta.
    Minusta olisi oikeudenmukaista, että ainakin peruselintarvikkeiden, kuten kaikki jauhot ja hiutaleet ja vieläpä leivät, hinnat tulisivat lähemmäs "normaali"ihmisten vastaavia ihan vaikka lain nojalla.
    Itse leivon lähes aina itse ja teen myös ruuat ihan aidoista raaka-aineista (mikäli nyt semmoisiakaan enää on olemassa).
    Sen kyllä paremmin ymmärtää, että valmiit keksit, kakut ym. ovat kalliimpia. Jääköön niiden kehittely ja hintojen määrittely kunkin tuottajan valtiksi.

  • Hinnoista porua 7.3.2010 12:07

    Talullah sanoopi löytäneensä tarjouksia. Riippuu varmasti paikkakunnasta ja kaupan koosta sekä tarjoukset, että tuotevalikoiman määrä. Ei pienellä paikkaunnalla voi muuta kuin yleensä valita kahdesta tai ostaa sitä mitä sattuu kaupan hyllyssä milloinkin olemaan. Niitä viimeisen päivämäärän tarjouksiakin on harvoin, enkä juurikaan käytä. Valmiita leipomotuotteita käytän aniharvoin koska vatsani jostakin syystä reagoi miltei kaikkeen "teolliseen". Lienee lisäaineissakin jokin mikä ärsyttää. Varmimmin olen alkanut epäillä palmuöljyä, jota on ainakin Moilasen tuotteissa ja aina tulen niistä kipeäksi.
    Oletko muuten nähnyt tarjouksia gluteenittomista elintarvikkeista lehti-ilmoituksissa? Minä en koskaan. Ja selkävikaisena en pysty juoksentelemaan kaupasta kauppaan tekemässä vertailuja.

    Yksi asia muuten kauppiaitten olisi syytä neuvoa apujoukoilleen, jotka täydentävät hyllyjä: gluteenittomat kuivatuotteet , kuten näkkileivät ja keksit menevät murusiksi erityisen helposti. Itse ostan joskus näkkileipää enkä ole vielä kertaakaan saanut pakettia jossa olisi viittä viipaletta enempää ehjiä. Tee niistä sitten voileipiä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

    Yksityisviesti
    Lähetä yksityisviesti

    Vinkkejä
    6 vinkkiä

    Tuotteita
    10 tuotetta

    Kuvia
    6 kuvaa

    Linkkejä
    1 linkki

    Keskustelu
    92 viestiä, 13 aloitusta

    Kommentit
    21 kommenttia

    Rekisteröitynyt
    1.3.2010 17:16

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s