Ketsuppi!! – 2.3.2013 23:46
milla kirjoitti:
Imellytetty perunalaatikko – 4.11.2009 17:36
Itse olen tehnyt aivan saman reseptin mukaan kuin ennenkin. Jauhot vaan vaihtanut gluteenittomiin. Eroa ei olla maussa huomattu ollenkaan. Ja imellytän yhtä kauan, eli yön yli hellan päällä peitettynä.
Ekana jouluna kyllä pelkäsin jääväni laatikoista paitsi. Mutta pakko sitä oli ottaa itteensä lopulta niskasta kiinni ja ruveta kokeilemaan...ja hyvää on tullu..
Ja kohtahan niitä saa ntts ruveta väsäilemään.
Psyllium – 4.11.2009 17:27
Itse käyän psylliumia sämpylä- ja pullataikinoissa. N.1 rkl/ 0,5l nestettä. Saa paremmin leivotua,kun saa psylliumista sitkoa.Muistan sen tunteen kun ekaa kertaa sain käsin pyöritellä glut. sämpylöitä... ;D
Ihan ku ennen vanhaan...siis ennen keliakiaa...
Oletko Marjatta kokeillut ksantaania? Antaa myös sitkoa.
Glutaner-olut – 31.3.2009 11:31
Raumalla Citymarketissa oli jotain ulkolaista, tais olla pariakin laatua... Nimiä en muista, mutta otampa selvää.....
Onko ehtoollisleipä gluteenitonta? – 27.3.2009 18:08
Mun tyttö pääsi viime kesänä ripille(hänellä myös keliakia). Hän sai erikseen gluteenittoman ehtoollisleivän. Ja mun piti etukäteen ns.tilata samainen läpyskä...
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
4 vinkkiä
Kuvia
1 kuva
Keskustelu
5 viestiä
Kommentit
1 kommentti
Rekisteröitynyt
28.1.2009 17:54