Mahavaivat katosivat ulkomailla! – 30.8.2011 17:21
Minulla on ns. gluteeni-intoleranssi, eli vasta-aineet eivät olleet koholla eikä koepaloistakaan löytynyt mitään poikkeavaa, mutta anemia parani vasta vaihdettuani gluteenittomalle ruokavaliolle eli jonkun sortin pseudo-keliakia on kyseessä. Olen ollut gluteenittomalla ruokavaliolla nyt muutaman vuoden ja voinut hyvin. Lisäksi minulla on vehnäallergia eli reagoin Suomessa käydessäni hyvin reippaasti gluteenittomiin tuotteisiin, joihin on käytetty vehnäntärkkelystä (asun pysyvästi Keski-Euroopassa). Euroopan gluteenittomat tuotteet ovat kaikki ns. luontaisesti gluteenittomia, eli eivät sisällä kauraa eivätkä vehnäntärkkelystä. Voisiko tästä etsiä syytä oireiden vähenemiseen ulkomailla?
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.