Verikokeista – 28.1.2009 23:00
Minä en edes tiedä kuinka pahoin suolinukka oli tuhoutunut, vai oliko juuri ollenkaan. Olen 4 kertaa ollut tähystyksessä ja kerran kapseliendoskopiassa, joten ei se nukkatuho ainakaan kovin selvä ole voinut olla...
Keliakia tulee kalliiksi – 28.1.2009 00:32
Itse aion hakea seuraavaksi veronmaksukyvyn alentumisvähennystä, johon löytyy valmiit lomakkeet Keliakialiiton sivuilta. Saas nähdä miten ämmän käy
Gluteenittomat hampurilaiset – 28.1.2009 00:27
En ole käynyt Hesessä enää diagnoosini jälkeen, mikä sinänsä ei ole kauhea menetys koska en ikinä oikein välittänyt niiden sapuskasta
Mäkkärissä olen syönyt kaksi kertaa gluteenittoman hampurilaisen, ja molemmilla kerroilla sämpylä oli niin sitkeä että puraistessa meinasi täytteet lentää vastapäiselle seinälle... Olenkin sittemmin tyytynyt pelkkiin ranskiksiin.
Luulisi muuten että laihtuisi kun ei voi syödä enää kunnon mättöä ja vehnämössöleipää, mutta mitä vielä, pikemminkin päinvastoin
Verikokeista – 28.1.2009 00:20
Onko teillä tiedossa omien verikokeidenne tuloksia keliakiaan liittyvien vasta-aineiden osalta? Olisi kiva saada hieman vertailupohjaa omille tuloksille. Minulla oli S -EMAbA (endomysium) 40 ja S -tTGAbA (transglutaminaasi) 9. Halusin saada mustaa valkoisella tuloksista, koska olin epäileväinen koko keliakian suhteen, enkä tiedä tulinko hullua hurskaammaksi nyt kun tiedän tulokset
Olen nähnyt tuosta transglutaminaasista erilaisia viitearvoja. Kokeen ottajan lomakkeessa viitearvo on <5, kun taas netissä oli <7. Arpookohan ne tapauskohtaisesti mitä viitearvoa käyttävät Noiden endomysiumvasta-aineiden viitearvosta en ottanut selvää, vaikka kuinka koitin lueskella labrasivuja netistä. Eli liekö omani paljon vai vähän, tiedä häntä...
Panerointi – 21.1.2009 21:35
Ideaparkin ravintola Hookissa näkyisi olevan gluteenittomia kermajuusto&jalopeno -kroketteja, en tiedä saako niitä mistään kaupasta. Täytyy suunnistaa sinne syömään
Leipäjuusto... – 23.12.2008 02:07
Jaa-a, enpä ole ajatellutkaan asiaa, mutta saattaa se tosiaan maistua vähän lettumaiselle Olen usein lämmittänyt leipäjuustoa mikrossa ja laittanut päälle lakkahilloa, on meinaan älyttömän hyvää.
Panerointi – 23.12.2008 02:04
Olisiko kenelläkään vinkkiä miten voisi tehdä gluteenitonta paneerausta? Olisin lähinnä kiinnostunut mozzarella-tikuista ja jalapeno-cheddarpalleroista. Ne kun olivat niin turkasen hyviä silloin kun niitä ennen keliakiaa söin. Ja ah niin terveellisiä
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
1 vinkki
Tuotteita
1 tuote
Kuvia
6 kuvaa
Keskustelu
67 viestiä, 7 aloitusta
Kommentit
11 kommenttia
Rekisteröitynyt
23.12.2008 01:53