Auta liittämään sisällöt oikeaan maahan – 16.8.2011 23:36
Hienoa, ensimmäiset ovat jo rohjenneet yhdistää sisältöjä oikeisiin maihin. Jatketaan samaan malliin, niin ehkä saadaan uudistettu Matkalla-osio jo 3v-synttäreihin mennessä
Cafe Celi Turussa – 16.8.2011 23:34
Sussu2 kirjoitti:
Recipe for mämmi – 15.8.2011 21:53
I translated gluten-free "mämmi" recipe from Helsingin Sanomat. I put it in Tips section:
Gluten-free "mämmi"
Enjoy! And remember to send images to Glu.fi after cooking the "mämmi"
Ruokavammainen tässä terve – 14.8.2011 15:33
luuttu kirjoitti:
Auta liittämään sisällöt oikeaan maahan – 10.8.2011 23:12
Laitan tämän uutisen myös keskusteluihin, niin ei mene keneltäkään ohi
Viime vuonna käyttäjä LG1982 ehdotti, että tiettyyn maahan liittyvät sisällöt tulisi löytyä yhden maalinkin takaa. Idea oli mainio ja vihdoin ehdin aloittaa projektin. Nyt Kuvien, Vinkkien, Tuotteiden ja Keskustelujen loppuun on liitetty laatikko, jolla kyseisen sisällön voi liittää tiettyyn maahan. Kuka tahansa palveluun kirjautunut käyttäjä voi lisätä maatietoja. Huomaa, että yksittäinen sisältö saattaa liittyä useaan eri maahan, jolloin se tulee lisätä niistä jokaiseen.
Palvelusta löytyy jo niin paljon sisältöä, etten pysty yksin liittämään maatietoa kaikkiin sisältöihin ja siksi toivon yhteisöltä apua. Kun kaikkeen sisältöön on saatu päivitettyä maatiedot, muokkaan Matkalla-osiota niin, että sieltä löytyy nätisti kaikki maahan liittyvä sisältö yhden linkin takaa.
Maatiedon voi tällä hetkellä liittää vain suomenkielisiin sisältöihin. Päivitetyt maatiedot kasvattavat myös käyttäjän Glu.fi-aktiivisuuspisteitä.
Jos lisäsit sisältöön väärän maan tai huomaat jossain sisällössä virheellisiä maatietoja, lähetä palautetta minulle, niin korjaan tiedot.
Suomeen liittyviä sisältöjä tai yleistä keskustelua ei tarvitse liittää mihinkään maahan.
Parhaat näkkileivät? – 10.8.2011 23:08
Zlatan kirjoitti:
Kehitetään palvelua! – 9.8.2011 23:20
LG1982 kirjoitti:
Tattaria! – 5.8.2011 15:05
Angervo kirjoitti:
Miten haluat pihvisi? – 4.8.2011 21:49
Tuli juuri äsken paistettua kaksi 150 gramman sisäfilettä. Tulivat turhan kypsiksi, mutta muuten onnistui mainiosti Tässä oma ohje pihvin paistoon:
- Kaksi naudan sisäfilettä, 150-200g/kpl
- Yksi pieni voinappi sulaksi mikrolla (15 sekkaa täydellä teholla) ja saman verran oliiviöljyä sekaan
- Painelee pihvit sormella litteäksi ja levittää voiöljyn molemmille puolille sormin
- Valurautapannu kuumaksi (kun kättä ei enää pysty pitämään pannun reunan tasolla)
- Pihvit pannuun ja folio päälle, 30 sekan päästä pienentää pari pykälää täydeltä teholta
- Vielä 1½ minuuttia, jonka jälkeen pihvit pois levyltä
- Folio pois päältä, pihvien kääntö ja maustaminen
- Myllyistä pippuria ja vähän vuorisuolaa
- Takaisin liedelle, folio päälle, täysi teho 30 sekkaa ja pari pykälää tehosta pois
- Vielä 1½ minuuttia, jonka jälkeen pihvit pois levyltä
- Pidetään folion alla 5 min
- Pihvit ovat valmiit nautittavaksi. Nam!
Nyt ne, jotka osaavat oikeasti paistaa pihvejä voivat kertoa paremman reseptin
Tattaria! – 4.8.2011 15:57
Hesarista bongattu tällainen uutinen:
HS.fi: Keliaakikot kiinnostuivat tattarista
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
398 vinkkiä
Tuotteita
605 tuotetta
Kuvia
978 kuvaa
Linkkejä
189 linkkiä
Keskustelu
2365 viestiä, 649 aloitusta
Kommentit
648 kommenttia
Rekisteröitynyt
28.4.2008 23:07