Jezu 

Keskusteluviestit

  • Gluteeniton kartta 1.3.2010 14:29

    Mukavasti tullut karttamerkkejä, kiitos siitä

    Näemmä Etelä-Amerikasta, Afrikasta (vai kuuluuko Kanarian saaret Afrikkaan?) ja Australiasta puuttuu vinkkejä. Onkos kukaan käynyt tutustumassa kyseisten mantereiden gluteenittomaan tarjontaan?

    Lisää karttamerkki

  • Hesarissa 1.3.2010 11:13

    Jensba, kun osoitteen ympärille laittaa ja , siitä tehdään linkki. Korjasin tuon nyt viestiisi.

    Näemmä tuo uutinen on päässyt oikein etusivulle ainakin Hesarin nettiversiossa.

  • Gluteeniton olut 28.2.2010 23:05

    Keliakialiiton lehdessä mainittiin, että gluteenittoman Estrella Damm Daura -oluen maahantuonti on lopetettu vähäisen menekin vuoksi. Sääli. Toisaalta ei mikään ihme vähäinen menekki, kun juomaa sai vain muutamasta Alkosta ja muualla juomasta ei tiedetty mitään, vaikka kuului tilausvalikoimaan. Pitänee siis lähteä Espanjaan maistelemaan tätä herkkua.

  • CYE Summer Camp 2010 Unkari 28.2.2010 22:50

    Varmasti mielenkiintoinen tapahtuma. Onkos kenelläkään kokemuksia aiemmista CYE:n kesäleireistä?

    Vinkkinä linkkien lisäämiseen:

    Kun osoitteen ympärille laittaa ja , muodostetaan osoitteesta oikea linkki eli näin: nettiosoite

    Ohjeet tekstin muotoilusta foorumilla: Tekstin muotoileminen keskusteluissa

  • Ammateista 28.2.2010 22:43

    katjairene kirjoitti:
    Pikkusisko oli ainakin töissä hesburgerilla eikä ongelmia ilmennyt keliakian takia.

    Hänellä oli ainakin homma hallussa, jos joku tiedusteli gluteenitonta burgeria? Paras Toijalan Hesellä, kun myyjä tiedusteli, että mitä siihen gluteenittomaan burgeriin tulee...

  • Leijonat 28.2.2010 12:50

    Jopas järkkäsivät hienon päätöksen kisoille

  • Leijonat 26.2.2010 22:41

    Pitäisköhän tää keskustelu poistaa kokonaan

  • Leijonat 26.2.2010 20:22

    Olisiko tällä kertaa voiton paikka?

    Kisastudio pystyssä ja välimerellinen broileripata valmistumassa. Nam!

  • Gluteeniton pannari? 26.2.2010 13:29

    gluteeniton kirjoitti:
    Meillä pannaria tehdään lähes joka viikko, joten tässä hyvä perusohje, jonka lopputulosta ei pysty "tavallisesta" pannukakusta erottamaan.

    0,5 L Maitoa
    6 Munaa
    1 tl suolaa
    Abaut. puoli pakettia Semper Finmix hienoa jauhoseosta (taikina pitää olla paksumpaa kuin lettutaikina)

    200 astetta ja paista puolituntia kunnes on kauniin ruskea päältä ja myös alta.
    Leivinpaperi kannattaa rasvata niin irtoaa helposti.

    Ohje on meidän 60 senttiselle liedelle.
    Munia saa laittaa vaikka 8 jos on jäämässä vanhaksi.
    Mitä enemmän munia, niin sen kauniimmin pannari kohoaa.
    Nuo jauhot ovat kokeilujen jälkeen parhaita pannariin...

    Kiitos vinkistä. Täytyy kokeilla. Onko väliä mitä maitoa käyttää?

    Tämän vinkin voisi tosiaan lisätä myös tuonne Vinkit-palstalle, niin helpompi muidenkin löytää se sitten, kun hautautuu tänne tuoreempien keskusteluavausten alle

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 25.2.2010 21:48

    porajata kirjoitti:
    Päivä sen kun pisenee nyt täällä 9 h 58 min

    ja viikonlopuksi tulossa 0-keli

    Tuli palloiltua pihalla jo puoli kahdeksalta tänään ja siellähän oli aivan valoisaa. Kyllä se kesä kohta tulee

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

    Yksityisviesti
    Lähetä yksityisviesti

    Vinkkejä
    398 vinkkiä

    Tuotteita
    605 tuotetta

    Kuvia
    978 kuvaa

    Linkkejä
    189 linkkiä

    Keskustelu
    2365 viestiä, 649 aloitusta

    Kommentit
    648 kommenttia

    Rekisteröitynyt
    28.4.2008 23:07

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s