"Kokeilin tämän, tein kaksi satsia ja hyvää oli, kuorikin oli rapea. Laitoin tummaa jauhoa vähän enempi ja korvasin rypsiöljyn oliiviöljyllä, muuten ohjeen mukaan. Taikina oli sen verran jämäkkää että vois sämpylätkin onnistua " 15.3.2010
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
7 viestiä
Kommentit
1 kommentti
Rekisteröitynyt
30.10.2008 17:24