Hirssi, kvinoa ja amarantti - miten käyttää? – 11.4.2015 13:28
Minulla todettiin keliakia 2012, mutta kuitenkin hirssi, kvinoa ja amarantti ovat minulle vieraita raaka-aineita. Erityisesti toivoisin ohjeita leipään ja puuroon. Ohjeen pitäisi olla myös maidoton ja ilman kananmunaa. Kiitos kaikille etukäteen avusta!
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Keskustelu
1 viesti, 1 aihe
Rekisteröitynyt
11.4.2015 12:56