Chefdecruisine

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Gluteeniton ravintolassa 25.6.2015 22:05

    Hei vaan kaikille. Itselläni ei ole keliakiaa, mutta olen kokkina eräässä pienessä ravintolassa. Minua mietityttää seuraava asia. Kuinka voin luvata asiakkaalle gluteinittoman ruuan, jos keittiössäni käsitellään leipää ja muitakin gluteinia sisältäviä tuotteita. Koskaanhan en voi olla 100 % varma asiasta. Pyrin käyttämään tietysti gluteinittomille omia paistinpannuja yms, mutta keittiö on kovin pieni, jolloin kontaminaation vaara kasvaa. Ajan tässä takaa, että kuinka herkkä keliaakikko, noin yleensä on? Ja miten esim. Järjestätte kotona ruokailun yms.jos esim. Muut perheen jäsenet käyttävät gluteinia sisältäviä tuotteita. Voitteko valmistaa gluteinitonta ruokaa samassa uunissa, jossa on valmistettu esim pullaa tahi pizzaa. Ymmärrän, että tämä on yksilökohtaista, ja haluaisin kuulla mielipiteitä keliakikoillta itseltään.
    Minulla ainakin kokkina on usein suuri huoli, että ruoka olisi turvallista syödä.
    Kiitoksia vastauksista jo etukäteen&#128522;

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s