jensba 2.6.2010 16:07
kokeilin viikonlopuna tehdä reseptilläsi, tosi hyviä tuli! en enää ikinä osta kaupasta kalliita valmiita, vaan teen itse! tosin olisin voinut paistaa ehkä muutaman minuutin vähemmän, ei tulisi niin rapsakoita Hyviä silti!
helemu 29.11.2009 20:36
NAMIII
Viveka 15.11.2009 11:57
Mahtavan näköisiä karjalanpiirakoita!
Reetta 5.11.2009 21:17
Olipa paljon paremman oloinen ohje kuin Keliakialiiton keittokirjassa, jossa on kovasti vaaleista jauhoista tehtyjä, vain 1/3 jauhoista tattarijauhoja. Ehdottomasti kokeiltava pikimmiten.
Suviih 5.11.2009 21:06
Voilla ovat voideltu ja kuva on vielä napattu juuri voidelluista piirakoista -siitä tuo kiilto. Ohjeen löytää blogistani täältä:
Gluteenitonta leivontaa
Reetta 5.11.2009 19:47
Tosi hyvän näköisiä. Täytyypä joskus olla niin reipas, että kokeilen itsekin tehdä. Menneinä vuosina olen kyllä "normikarjalanpiirakoita" leiponut.
Varmaan ihan voilla voideltuja ?
Nonna 5.11.2009 19:16
Ihanan näköisiä! Missä ohje? Haluan tehdä!
Suviih 25.10.2009 14:09
Itsetehty versio muuten
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.