Pulla 267 viestejä – 26.10.2009 19:02
Minkähän takia melkein kaikissa eineksissä täytyy olla jotain maltodekstriiniä tai polydekstroosia? Asun pienellä paikkakunnalla eikä valinnanvaraa juuri ole. Kotona ei aina jaksaisi kokata. Tiedän, nuo ovat gluteenittomia, mutta noudatan siis luontaista dieettiä. Kokeilin taas syödä HK:n lohikiusauksen ja alkoi maha möyriä.Suviih 629 viestejä – 26.10.2009 19:53
Noita kyllä näkee tuoteselosteissa melkein tuotteessa kuin tuotteessa, valitettavaa luontaisen dietin noudattajille. Kaipa niillä jokin tarkoitus siinä ruuassa on kuten niillä muillakin eriskummallisen kuuloisilla raaka-aineilla joita valmisruuissa on.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.