Vaahtoava pasta

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Jezu  Ylläpitäjä6.9.2011 21:05

    Tuli tänään taas keiteltyä makarooneja, mutta joka kerta ne vaahtoavat hirveästi - aivan kuin veden seassa olisi Fairyä. Aina säännöllisesti pitää raottaa kantta, jotta vaahto haihtuu - muuten vaahto päätyy liedelle. Onko muilla samanlaisia ongelmia ja miten niistä mahdollisesti pääsisi eroon?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • mapa 8 viestejä6.9.2011 21:19

    Pasta pitää aina keittää ilman kantta, on se sitten gluteenitonta tai tavallista. Gluteenitonta pastaa ei kannata sekoitella turhaan, vain niin, että ne pysyvät irrallaan toisistaan.

  • mapa 8 viestejä6.9.2011 21:55

    Niin, siis ,kun kansi ei ole päällä gluteeniton pasta ei vaahtoa. Se unohtus tuossa aiemmin..

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,133s