Jezu Ylläpitäjä – 6.9.2011 21:05
Tuli tänään taas keiteltyä makarooneja, mutta joka kerta ne vaahtoavat hirveästi - aivan kuin veden seassa olisi Fairyä. Aina säännöllisesti pitää raottaa kantta, jotta vaahto haihtuu - muuten vaahto päätyy liedelle. Onko muilla samanlaisia ongelmia ja miten niistä mahdollisesti pääsisi eroon?Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
mapa 8 viestejä – 6.9.2011 21:19
Pasta pitää aina keittää ilman kantta, on se sitten gluteenitonta tai tavallista. Gluteenitonta pastaa ei kannata sekoitella turhaan, vain niin, että ne pysyvät irrallaan toisistaan.
mapa 8 viestejä – 6.9.2011 21:55
Niin, siis ,kun kansi ei ole päällä gluteeniton pasta ei vaahtoa. Se unohtus tuossa aiemmin..
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.