Turvallinen kiinalainen ravintola?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Mampu 122 viestejä29.8.2011 21:24

    Monissa keskusteluissa on käynyt ilmi, että kiinalaisessa keittiössä käytetään hyvin vähän mm vehnää. Kun viljoja kuitenkin käytetään ja leivitettyjä ruokia friteerataan, arveluttaa kovasti kiinalaiseen ravintolaan meno. Monista kiinalaisravintoloista niin Suomessa kuin ulkomaillakin on tullut kysyttyä, löytyykö mitään, mikä olisi varmasti gluteenitonta ja sellaista, joka ei ole ollut kontaktissa viljoihin. Vastaukseksi on lähes poikkeuksetta saanut ystävällisen hymyn ja "what is gluten"? Ei oikein vakuuta , valitettavasti.

    Mahtaako Suomessa tai maailmalla olla mitään isoja kiinalaisravintolaketjuja, joilla voisi olettaa olevan standardoidut valmistusmenetelmät ja tiedot gluteenittomuuden vaatimuksista? Tai tietääkö kukaan yksittäistä kiinalaisravintolaa, jossa homma toimii? Pakastealtaan Thai Cubeistakin vaan ne kauhean tuliset ovat gluteenittomia

  • Jezu  Ylläpitäjä29.8.2011 23:21

    Yhdysvalloissa turvallinen valinta on P.F. Chang's China Bistro. Heillä on erillinen gluteeniton menu ja alla kuva, kuinka homma toimii keittiössä:

    Keittiön oma gluteeniton wokkiasema P.F. Chang's -ravintolassa @ Sawgrass Mills, Florida, USA

    Tullut käytyä useissa ketjun ravintoloissa ja aina ollut turvallinen olo, eikä ole tullut oireita.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Mampu 122 viestejä29.8.2011 23:27

    Ja juuri käytiin Sawgrass Millsissä viime talvena, mutta tuskinpa tulee mentyä vähään aikaan Tuskin myöskään missään noista USA:n ulkopuolisistakaan http://www.pfchangs.com/locations/International.aspx, mutta toivottavasti ketju levittäytyy

  • Isabella 42 viestejä31.8.2011 17:14

    Olen kiinalaisten ravintoloiden suurkuluttaja ja aina sujunut hyvin. Suosittelen!!

    Olen kysynyt ruokalajeja, joissa mahdollisimman vähän soijakastiketta käytetty.

    Tummemmista kastikkeista, joissa on paljon soijaa, tulee maha kipeäksi itselläni. En tiedä johtuuko se soijapavusta vai valmistusmenetelmässä käytetystä vehnästä.

    Turha siellä on gluteenittomuudesta selittää. Kysyy ihan vain suomeksi että onko jossain ruoka-aineessa vehnää. Eihän ne nyt ohraa, ruista tai kauraa aasialaisessa keittiössä käytä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s