Jontsa 67 viestejä – 23.12.2008 02:04
Olisiko kenelläkään vinkkiä miten voisi tehdä gluteenitonta paneerausta? Olisin lähinnä kiinnostunut mozzarella-tikuista ja jalapeno-cheddarpalleroista. Ne kun olivat niin turkasen hyviä silloin kun niitä ennen keliakiaa söin. Ja ah niin terveellisiä
Jezu Ylläpitäjä – 21.1.2009 15:59
Itsekin kaipaan juustotäytteisiä jalapenoja. Kai joltain löytyy joku vinkki tähän?Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Jontsa 67 viestejä – 21.1.2009 21:35
Ideaparkin ravintola Hookissa näkyisi olevan gluteenittomia kermajuusto&jalopeno -kroketteja, en tiedä saako niitä mistään kaupasta. Täytyy suunnistaa sinne syömään
higga 209 viestejä – 22.1.2009 11:46
Mozzarella on ainakin niin tönkköä, et varmaan onnistuis leikata tankoja jotka sit pyörittelee korppujauhoissa ja paistaa.. TÄytyypi kokeilla.
Paneroin (tai leivitin) just maustamattomasta broilerin fileestä leikattuja tankoja seoksella jossa puolet glut. korppujauhoa ja puolet parmesan-raastetta. Laitoin raasteen ja korppujauhot vielä sauvasekottimella hienoksi ja sekaisin. Pannulla rasvassa paistoin ja tuli hyviä!!! Voiskohan tolla samalla seoksella paneroida mozzarellaa....
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.