jori-o 84 viestejä – 26.7.2009 18:27
Olen käyttänyt pusseja matkoillani ja todennut pussit vain lämmitykseen sopiviksi. Kun kotona syön leivänpaahtimella paahdettua leipää niihin tulee rapea kuori. Miksi sitä ei tule pussia käyttäessä. ;-(
Siukku13 60 viestejä – 26.7.2009 22:13
Eihän siitä valitettavasti samanlaista tule siinä pussissa. Mutta kyllä siihen kevyen rapean pinnan olen saanut aikaiseksi. Leipä tosin täytyy olla sula ja 'kuiva' eli ei esim mikrossa sulatettu. Vähän enempi potkuakin joutuu yleensä paahtimeen laittamaan, mutta kyllä musta ihan kivoja leipiä on tullut. Juuri asuntovaunulla söin parikin paahtoleipää.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.