azulita 5 viestejä – 13.6.2010 09:54
1 KANANMUNA
1 DL GLUTEENITONTA JAUHOA (MITA VAAN HALUAA KAYTTAA)
1 PRK RAHKAA
SEKOITA KAIKKI SEKAISIN JA LEVITA LASTALLA UUNIPANNULLE LEIVINPAPERIN PAALLE. (taikina on loysaa)
jos haluat voit lusikalla varovasti levittaa ketsuppia taikinalle.
ripottele paalle kinkkurouhetta, sinihomejuustoa, tavallista juustoa
JA UUNIIN!!!
taytteena voit kayttaa mita vaan, missa ei ole paljoa nestetta, koska taikinapohja on niin loysa.
sahi 7 viestejä – 13.6.2010 16:34
Kaikkein paras glutti-pizzaohje!joitaki kuukausia sit löysin ohjeen. En levitä ketsuppia ollenkaan,laitan kebab-lastuja,savukinkkusuikaleita,tomaattia,juustoraastetta.200 astetta puoltuntia uunissa.kaks pellillistä aina teen, ekan pizzan syön ja toinen pakkaseen. "taviksetki" tykkää tästä pizzasta.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.