Blanca 4 viestejä – 30.10.2009 10:36
Heippa!
Onko joku löytänyt jostain Turusta gluteenitonta mudcakea? Kuulemma pitäisi jostain kaupasta/kaupoista löytyä, mutta eipä ole osunut silmään. Meneeköhän leipomiseksi...
Pulde 16 viestejä – 30.10.2009 11:27
Jos menee leipomiseksi, niin Fazerin 250g tumman leivontasuklaalevyn takana on tosi hyvä ja helppo mudcaken ohje. Vehnäjauhot voi suoraan korvata vaalealla glut. jauhoseoksella, kohoaa hyvin ja maku on ihan taivaallinen. Jauhot pitää vaan muistaa siivilöidä hyvin, ettei tuu paakkuja.
En osaa vastata sun kysymykseen mut Helsingissä oon löytänyt Frian gluteenitonta pakaste-mudcakea Ruoholahden Citymarketista. Ei sekään oo hullumpaa
carietta 72 viestejä – 30.10.2009 13:56
Frialta löytyy gluteeniton mutakakku. Saa euromarketeista, k-kaupoista ja isoimmista valintataloista ainakin frian omien nettisivujen mukaan
Blanca 4 viestejä – 30.10.2009 14:48
Kiitti leivontavinkistä Pulde, täytyypä pian kokeilla. Luin kans et noista kaupoista pitäis Frian kakkua löytyä, mutta vielä en oo mistään löytänyt. Kaikkia en tosin oo kolunnut läpi, mut k-kaupoista ei ainakaan tunnu löytyvän, eikä parista cittarista mistä oon etsinyt. Hitto et on raskasta välillä ettiä jotain tiettyjä juttuja, kun tuntuu ettei niitä löydy millään, vaikka netissä ym lukee et melkein mistä vaan pitäis saada... Huoh.
Nonna 13 viestejä – 30.10.2009 15:15
Maizena-purkin takana on suklaakakkuohje. TAIVAALLISEN HYVÄÄ! Suosittelen.
sarikka 12 viestejä – 26.1.2010 20:09
Tänään ostin Frian mutakakkua Tapiolan K-marketista. Ihanaa! En tiedä mistä Turusta saa mutta soita johonkin isompaan K-markettiin ja kysy onko valikoimissa.
sarikka 12 viestejä – 26.1.2010 20:09
Tänään ostin Frian mutakakkua Tapiolan K-marketista. Ihanaa! En tiedä mistä Turusta saa mutta soita johonkin isompaan K-markettiin ja kysy onko valikoimissa.
ponipimu 239 viestejä – 27.1.2010 01:10
mä kerran meinasin ostaa valmiin pakaste-mutakakun, mutta oli niin älyttömän kallista että leivoin sitte ite.
jauhoiksi laitoin sekoituksen perunajauhoja, riisijauhoja ja vehnätärkkelystä.
tässä ohje:
4 munaa, 2dl sokeria -vaahdota
2,5 dl jauhoja, 2 tl leivinjauhetta -sekoita, siivilöi vaahtoon
200 voita, 200 g taloussuklaata -sulata ja sekoita taikinaan
uuniin 200 astetta n. 20 min. kauemmin paistamalla sisus kypsyy enemmän jos ei tykkää "mudasta". paistovaiheen lopussa kannattaa laittaa leivinpaperi kakun päälle koska palaa herkästi.
taivaallista kermavaahdon tai vaniljajätelön kanssa...aahhh.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.