Angervo 19 viestejä – 31.7.2011 17:33
Törmäsin inkivääri-clilichutney-purkissa mallasetikkaan (ohrasta). Onko kellään tietoa onko mallasetikka gluteenitonta ja ohra on mainittu ehkä vain allergiasia varten? Jotenkin tuntuisi että etikan valmistuksessa gluteeni häviäisi kuten alkoholinkin valmistuksessa.
Jezu Ylläpitäjä – 31.7.2011 20:14
Angervo kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Angervo 19 viestejä – 1.8.2011 07:32
Kiitos Jezu nopeasta vastauksesta, nyt uskaltaa maistella tuliaishilloa. Kumma kun liiton sivulta ei ainakaan hakusanalla mallasetikka löytynyt mitään. Onneksi on tämä palsta olemassa!
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.