Suviih 629 viestejä – 10.4.2010 20:02
Kyllä jäi letut syömättä kun testasin Finaxin Pancake mix-seosta. Aivan kammottavan makuista teollista mössöä. Taidan tyytyä jatkossakin tekemään taikinan itse, mutta tulipahan nyt ainakin testattua ja voin todeta ettei todellakaan ollut sen vajaan 3e arvoistaGluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Susanna 4 viestejä – 10.4.2010 20:23
Minä olen tehnyt Farinan lettuja ja hyviä ovat. Tosin olen sitä mieltä, että itse tehty taikina on edelleenkin ihan parasta. Farina kuitenkin on niin hyvää, että kaapissa on yleensä aina yksi lettupakkaus odottamassa. Mökillä käytän kesäisin paljonkin tätä kyseistä tuotetta.
porajata 460 viestejä – 11.4.2010 09:33
Susanna kirjoitti:
kaija 38 viestejä – 11.4.2010 13:07
Farinan lettuja syöty meilläkin ja hyviä ovat! Mutta silti teen mieluiten itse taikinan, helppo homma kun on. Tosin mökillä tahdon päästä helpommalla ja siellä Farinan valmis sekoitus saa suut messingille
Muistuu mieleen, että ensimmäistä kertaa syödessäni Farinan lettuja en olisi niitä erottanut entisistä vehnäjauhoilla tehdyistä. Ja sitten vielä nami nami mansikka hilloa, ja ehkä hieman kermavaahtoa...
Hyvä tietää nuo mielipiteet Finaxista, eipähän tule turhaan ostettua.
marke 71 viestejä – 12.4.2010 08:56
Oatley'n kaurapohjainen valmistaikina on helppo vaihtoehto esim. retkillä. Samoin Farinan.
Lättytaikina on helppo juttu tehdä itsekin. Munia, maitoa (vesikin käy tai maitojuoma kaurasta, soijasta, riisistä), jauhosekoitusta, suolaa, sokeria.
Mamma 117 viestejä – 12.4.2010 12:24
Fin Mix:in hienosta jauhoseoksesta saa myös hyvän makuisia lettuja.
Suviih 629 viestejä – 12.4.2010 12:35
Mamma kirjoitti:
Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Ninni 114 viestejä – 7.4.2011 21:56
Minä olen pari kertaa tuolla Finaxin jauhoseoksella tehnyt letut. Tänään onnistui ihan hyvin, laitoin sekaan pinaattia. Farina on vielä kokeilematta.
Jos teette lettutakinan itse, korvaatteko vain vehnäjauhot gluteenittomilla jauhoilla, vai onko joku niksi, joka pitää tietää? Onnistuuko helposti ja pysyykö letut ehjinä?
arjaleena 7 viestejä – 8.4.2011 09:08
Parhaimmat letut syntyvät Viljatuotteen tummasta täysjyväriisi-
jauhosta. Pakkauksessa on ohje, itse en ole laittanut maissijauhoja vaan laittanut koko jauhomäärän täysjyväriisijauhosta. Ei kyllä eroa tavallisista letuista paljoakaan. Suosittelen.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.