Suviih 629 viestejä – 3.10.2009 17:17
Muutamissa ulkomaisissa leivontakirjoissa on gluteenittomissa ohjeissa korvattu vehnäjauho kikhernejauhoilla. Onko kukaan kokeillut tuota jauhoa leivonnassa? Mistä sitä saa?Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Vaula 141 viestejä – 3.10.2009 18:22
En ole varsinaisessa leivonnassa käyttänyt kikhernejauhoa (joka muuten tunnetaan myös gram-jauho -nimellä) mutta olen lisännyt sitä esimerkiksi kasvispihvitaikinaan. Kyseistä jauhoa voi ostaa ainakin etnisistä ruokakaupoista, mutta luulisi sitä löytyvän isommista marketeistakin.
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.