Jytte-jauhojen paremmuus?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • KattiMatikka 271 viestejä27.3.2011 16:21

    Ovatko innokkaasti leipojat huomanneet, että Jytte jauhot olisivat leipoutumisominaisuuksiltaan joten parempia?

    Tuli vaan ihan mieleen, että millaisia kokemuksia ihmisillä on Itse olen käyttänyt vähän kaikenlaisia jauhoja.

  • Suviih  629 viestejä27.3.2011 17:20

    Jytte-jauhoissa on psylliumia mukana, joten tästä syystä jauhot leipoutuvat mielestäni hieman paremmin kuin sellaiset, joissa psylliumia ei ole.

    Itse en oikein pidä Jytte-jauhojen mausta, joten en yleensä käytä niitä yksistään vaan sekoitan muiden jauhojen kanssa. Lähinnä leipiin tulee käytettyä, makeissa leivonnaisissa maku puskee mielestäni liiaksi läpi. Kerran olen syönyt vaaleasta Jytte-jauhosta tehtyä täytekakkua ja ei kyllä tehnyt mieli ottaa lisää, sen verran outo oli maku.

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

  • Mainos

  • peekoo 26 viestejä27.3.2011 22:41

    Minä en oo ikinä ostanut Jytte-jauhoja. Oon kyllä maistanut niistä tehtyjä leivonnaisia, joissa on ollut muitakin jauhoja seassa. En pitänyt mausta. Psylliumia saa erikseenkin ostettua ja sitä voi lisätä sitten itse leipomuksiin.

  • Ninni 114 viestejä28.3.2011 08:46

    Itse en ole vielä kyseisiä jauhoja ehtinyt kokeilla, sen verran tuore keliaakikko olen. Järjestin kuitenkin yhden tilaisuuden, jossa tarjoilusta vastasi pitopalvelu. He tarjosivat gluteenittomia karjalanpiirakoita, joita olivat itse leiponeet. Piirakat olivat todella hyviä ja kysyessäni niiden reseptiä sain vastauksen, että piirakat on tehty ihan samoin kuin "tavalliset" karjalanpiirakat, mutta jauhoina Jytte-jauhot. Minulle kyseiset piirakat maistuivat todella hyvin!

  • Pulla 267 viestejä28.3.2011 12:12

    Jyttejauhoista tulee tosi hyvä kakkupohja!

  • lorangil 82 viestejä31.3.2011 01:05

    Letut on helppo tehdä jytte-jauhoista. Maku voi joissain leipomuksissa olla hiukan vahva, joten yleensä käytän myös vain osittain jytteä taikinoihin.

  • kartsa22 13 viestejä5.5.2011 21:04

    Minäkin olen leiponut kaikenlaisia leivonnaisia Jyttestä, olen kai sitten jo niin tottunut näihin gluteenittomiin makuihin, etten huomaa mitään outoa makua Jytteleivonnaisissa. Hyviä ne on!

  • Mainos

  • omnom 8 viestejä20.11.2011 19:50

    Ainakin hyvät pullat jyttejauhoista tulee..

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s