Carsu 43 viestejä – 11.7.2014 09:15
Heippa!
Haluaisin kysellä mikäli täällä joku on sairastaessaan (iho)keliakiaa ollut raskaana? Mitä jos on vahingossa syönyt gluteenita, onko vaikuttanut mitenkään? Itse olen nyt ensimmäistä kertaa raskaana, ja ensimmäistä kertaan moneen vuoteen, kyynärpäihin on ilmestynyt niitä tuttuja keliakiapatteja varmaankin seisovan pöydän antimista, täytyy olla vastedes tarkempana.. Mutta kun kyseessä nyt on ensimmäinen raskaus, niin olen melkoisen hysteerinen asian suhteen Eli jos jollain on kokemusta, niin pliis kertokaa
Lisäksi muuten kysyisin, kun neuvolassa neuvottiin syömään 6-8 leipäviipaletta päivässä, mutta silti välttämään sokeria, että mitenhän se onnistuisi? Kaikissa käyttämissäni jauhoseoksissa on valmiiksi lisättyä sokeria (koostumuksen parantamiseksi?), ja valmiissa gluteenittomissa leivissä on myös sokeria melko lailla...
milla 412 viestejä – 11.7.2014 18:42
Korvaa leivät puuroilla. Lisää vielä marjoja kyytipojaksi, niin johan saat kuituja
Rupert 74 viestejä – 12.7.2014 00:28
Riisijauhoja, maissijauhoja, tattarijauhoja, eri hiutaleita, pellavarouhetta, jne. kun sotket oman maun mukaan, niin et tarvitse mitään valmiita jauhoseoksia.
Carsu 43 viestejä – 12.7.2014 07:33
Pellavansiemeniä ei raskaana saa syödä, mutta muuten joo.. Pitänee tehdä omat seokset vaikkei niistä yhtä hyvää leipää saa aikaan..
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.