Willa 6 viestejä – 25.1.2015 12:03
Hei!
Hakusessa olisi herkullisten karjalanpiirakoiden ohje. Nettisurffailun perusteella suurin osa gluteenittomista karjalanpiirakoista valmistetaan pelkästään tattarista tai tummista Jytte-jauhoista tai sitten Jytte-tattari-vaalea jauhoseos-sekoituksella. Jopa teff-jauhoista joku oli valmistanut piirakoita.
Nyt kaipaisin vinkkiä sellaiselta, joka on monenlaisia kuoritaikinoita kokeillut ja osaa sanoa, mistä jauhoista saa aikaan herkullisimmat karjalanpiirakat? Hyväksi todettu ohje olisi myös plussaa! Ja miten on pakastamisen laita - raakana pakkaseen ja sieltä uuniin, vaiko uunin kautta pakkaseen. Miten voisulan kanssa voitelun kanssa tällöin toimitaan?
Kiitos vastanneille!
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.