Grilli kuumaksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Jezu  Ylläpitäjä17.6.2009 11:41

    Juhannus lähestyy ja grillit kuumenevat. Miten te varaudutte gluteenittomiin grillikarkeloihin? Eikös suurin osa makkaroista ja lihatuotteista ole nykyään gluteenittomia ryynäreitä ja mustaa makkaraa lukuun ottamatta?

    Miten te toimitte esim. leirintäalueiden yleisillä grilleillä, jossa on grillattu ties mitä? Uskallatteko pistää makkarat ritilälle vai käytättekö alumiinifoliota alla?

    Kaikki grillivinkit nyt kehiin!

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Mamma 117 viestejä17.6.2009 16:38

    Grillivuoat ovat tosi näppäriä, niitähän löytyy pyöreinä ja suorakaiteen muotoisina. Tässä taannoin olivat päässeet loppumaan, joten tein tyhjästä pestystä alumiinivuosta sellaisen, hyvinhän sekin toimi. Ruskistuu pihvit ja makkarat. Folionyyteissä on hyvä grillata vaikkapa kasviksia. Makoisaa juhannusta kaikille! Kyllä GL porukka saa hyvät eväät jussinakin

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s