Gluteenittomien leipien kalorit

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Jezu  Ylläpitäjä18.3.2009 22:35

    Tutkailin tuossa Sunnuntai Kaura Porkkanasämpylöiden kalorimäärää - yhdessä sämpylässä on 200 kaloria (nykyäänhän tuollaista saa sanoa gluteenittomaksi, eikö?) Mielestäni kalorimäärä on hurja, vaikka en olekaan muita leipäpusseja pahemmin tutkinut. Onko teillä kokemuksia asiasta?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • milla 412 viestejä19.3.2009 05:29

    Aika energia pläjäys. Mutta tollasiin en ole kaupassa törmännytkään. Pitääkin tutkailla, ja ostaa JOs löytys.

  • Mainos

  • Sussu 97 viestejä19.3.2009 06:40

    Kyllä.Niin on myös esim. Moilasen leipomon gluteeniton Auringonkukkka sämpylä aikas tuhtia tavaraa. 218 kaloria per sämpy. Ei parane kamalaa määrää voita päälle juntata....

  • higga 209 viestejä19.3.2009 10:08

    Toi sunnuntain sämpylä on ainakin aika iso ja tuhti, pystyykö sitä edes kerralla syömään.. Jos vertaa höttösiin grahamsämpylöihin, niin niitä saada syödä ainakin kaks et vastaa tota sunnuntain sämpylää. Mun mielestä gluteenitonta leipää ei tarvi syödä niin suurta määrää kuin tavallista tullakseen kylläiseksi.

  • Reetta  719 viestejä19.3.2009 19:28

    Kävin tutkimusretkellä lähikaupan leipäpuolella. Näyttävät muuten kautta linjan olevan tömäkämpää tavaraa gluteenittomat leivät. Kalorien määrä 100 grammaa kohti järjestään välillä 300-400 kcal. "Normaalileivissä" vaihtelu näyttää olevan 200 kalorin kahden puolen 100 grammaa kohti.

    Mutta eipä tosiaan gluteenitonta leipää jaksa syödä yhtä paljoa kuin tavallista leipää.

  • porajata 460 viestejä20.3.2009 12:48

    Kyllä nuo leivät ainakin kiloja näyttää tuovan vai johtuuko jostain muusta...

    Pari kaurasämpylää menee lisukkeineen päivässä ja muutakin leipää muutamia viipaleita...

    Luulisi ainakin kuituja noista saavan riittävästi ?

  • Siukku13 60 viestejä22.3.2009 21:21

    Minäkin olisin sitä mieltä, ettei gluteenitonta leipää jaksa syödä yhtä paljon kuin tavallista. Ainoa poikkeus on leivontapäivä, jolloin saattaa mennä uunituore leipä kokonaan. Toistaiseksi kaikissa tekemissäni leivissä on ollut myös rasvaa/öljyä, mutta ajattelin kokeilla ilman, koska normileipään en juuri koskaan laittanut rasvaa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s