Toinen Krakovan tunnetuimmista gluteenittomista ruokapaikoista on meksikolainen Manzana. Google Maps -sijoitti juutalaiskortteleiden kulmalla majailevan ravintolan hieman väärään kohtaan ja saatiin hetki haahuilla ennen kuin hotellin yhteydessä oleva ravintola löytyi. Onneksi löytyi, sillä jo ulkona sijainneessa menussa oli selkeät gluteeniton-merkinnät ja tekstit englanniksi.
Astelimme sisään ravintolaan ja saimme pöydään keittiön lähettyviltä. Ruoan valinta oli helppoa, sillä menussa oli vain neljä gluteenitonta vaihtoehtoa, joista pariin sai valita eri lihan. Päädyin kanatacoihin (5,15 euroa). Kun tilausta otettiin vastaan kertoivat, että vain pehmeät tacot ovat gluteenittomia. Vähän ihmettelin asiaa, mutta kun keittiöstä kuului bez glutenu -huutelua, päättelin homman olevan kunnossa.
Vähän ruokia tuotaessa oli sähläystä mikä annos kuului kenellekin, mutta lopulta sain oikean annoksen eteeni. Tacot olivat pienehköt ja tuoksusta päätellen samat Nuevo Progresot, joita myydään myös Suomessa. Kahden tacon annos lisukkeineen oli riittävän kokoinen ja herkullisen makuinen.
Tarjoilijakin kävi kysymässä välillä miten maistuu ja paikasta jäikin ihan hyvä fiilis. Olisi voinut tulla toistekin, jos olisi ollut enemmän aikaa ja vähemmän testattavia ravintoloita Kannattaa käydä kokeilemassa - ei ainakaan rasita liikaa lompakkoa.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.