Tällainen ruotsalaisen ruokatoimittaja Elisabeth Ekstrand Hemmingssonin kirjoittama gluteeniton leivontaopas löytyi. Kielenä suomi ja BookPlussan kuvaus sanoo seuraavaa:
"Tuoreita aamiaissämpylöitä, mantelitäytepullia, pehmeää suklaakakkua... Myös gluteenittomat leivonnaiset voivat olla maukkaita, meheviä ja näyttäviä. Leivo gluteenitonta on houkutteleva leivontakirja, jonka suolaiset ja makeat leivonnaisohjeet on huolella valittu ja ammattimaisesti testattu. Kaikki ohjeet ovat gluteenittomia, osa myös maidottomia. Kirja tarjoaa runsaasti vinkkejä taikinan leipoutuvuuden sekä leivonnaisten maun ja rakenteen parantamiseen. Opit käsittelemään gluteenittomia erikoisjauhoja, lisäämään taikinaan kuitua ja makua esimerkiksi raasteilla, siemenillä ja yrteillä sekä käyttämään leipäkonetta entistä monipuolisemmin.Kirjan tekijä Elisabeth Ekstrand Hemmingsson on ruokatoimittaja ja yksi Ruotsin johtavista gluteenittoman leivonnan asiantuntijoista. Hän on itse noudattanut keliakiaruokavaliota yli 20 vuotta."
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.