Tällainen kirja on julkaistu aivan muutama päivä sitten. Kuulostaa hyvin kiinnostavalta. Itse en ole vielä lukenut, mutta Bookplus kertoo näin:
Eija Piikkilän Kiireisen kokkaajan keittokirjasta on otettu huimat 40. painosta. Lienee ennätys alallaan. Nyt ruokamestari-kokki-kylmäkkö on tehnyt ensimmäisenä Suomessa Kiireisen kokkaajan gluteenittoman keittokirjan. Samaa ruokaa koko perheelle - nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Eija on selvittänyt resepteihin tarvittavat raaka-aineet siten, että sopivia helppoja tuotteita löytyy pienistäkin kaupoista.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.