Katselimme Ichiban Sushin kotisivuja, jotka näyttivät oikein hyviltä. Lähetin sähköpostia ja tiedustelin onnistuvatko annokset gluteenittomina. Mitään vastausta ei kuulunut, mutta päätimme kuitenkin mennä kysymään paikan päälle.
Kysyin ensimmäiseltä tarjoilijalta, onnistuuko annokset gluteenittomina. Nainen pyöritteli silmiä ja totesi, ettei ymmärrä mitä tarkoitan. En selittänyt sen enempää vaan tiedustelin, josko joku kokeista tietäisi mitä gluteeniton tarkoittaa. Hetken päästä tiskille ilmaantui toinen nainen ja esitimme hänelle kysymyksen uudelleen. Vastaus oli, että "ei onnistu, koska riisissämme on etikkaa." Mistä lähtien etikka on ollut gluteenipitoista ja miksi sitä olisi sushissa? Yritin vielä tivata asiaa, mutta vastaus oli sama; kaikissa annoksissamme on etikkaa.
Keliakiatietoisuus tuntui olevan sillä tasolla, että poistuimme takavasemmalle ja tilasimme gluteenittomat takeaway-sushimme Kotosta.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.