Elisabeth Hemmingsson Ekstrandin Gluteenittomat suosikit -kirjasta kerrotaan seuraavaa:
Gluteenittoman ruokavalion ei tarvitse rajoittaa elämää, sanoo tämän kirjan tekijä ja jakaa omat lempiruokareseptinsä. Aineksina hän käyttää sieniä, äyriäisiä, kalaa, lihaa, kanaa, tuoreita kasviksia, hedelmiä ja gluteenittomia jauhoja. Osa ohjeista on maidottomia.Gluteeniton kerrosleipä, tacomuffineja, kvinoasalaatti... Ohjeiden joukossa on kevyitä pääruokia, jälkiruokia, suolaisia ja makeita leivonnaisia ja välipaloja sekä paljon tuoreita ideoita illanistujaisten tarjoiluihin.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.