Australilaiselta Robyn Russelilta on tullut uusi gluteeniton keittokirja. BookPlus sanoo kirjasta seuraavaa:
Noin 50 000 suomalaisella on diagnosoitu keliakia. Keliakiaa sairastavien määräksi on arvioitu noin 100 000, ja noin kolmanneksella suomalaisista on geeniperimänsä perusteella taipumus gluteeniyliherkkyyteen. Robyn Russell on koonnut yli 75 erinomaista reseptiä, jotka on helppo valmistaa. Kirjan ruokaohjeet sopivat erinomaisesti myös niille, jotka eivät erikoisruokavaliota tarvitse. Teoksen resepteistä voit koota ateriakokonaisuudet alkupaloista jälkiruokiin. Tästä kirjasta löydät sopivat tarjottavat niin arkeen kuin juhlaan. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavan ei tarvitse tinkiä ruoan mausta tai vaihtelevuudesta, eikä keliaakikon ruokavalion tarvitse olla yksitoikkoista "erityisruokaa". Tämän keittokirjan avulla koko perhe voi syödä samaa herkullista ruokaa. Kirjan herkullinen nelivärikuvitus on valokuvaaja Elizabeth Ginnin käsialaa.
Katso myös Helsingin Sanomien arvio kirjasta:
HS: Uusia ideoita gluteenittomaan ruuanlaittoon
Voit ostaa kirjan alla olevan linkin kautta.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The Gluten-free guide to New York and Italy
Author Jezu ‐ 09/05/2010
Probably quite worthy books for gluten-free travels to Italy or New York. Order...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Tip has no related images yet.