Conesa on ehkä Barcelonan tunnetuin gluteenitonta tarjoava paikka, joten pitihän se käydä testaamassa. Löysimme paikan vanhan kaupungin sokkeloista juuri lounasajan päättymisen tienoilla ja ryysis ravintolassa oli hurja.
Patongit tilattiin heti ensimmäisenä sisääntullessa ja hälinässä oli vaikea kuulla mitä tarjoilija sanoi. Päädyin kylmään Iberic-kinkku-patonkiin, koska muistelin lukeneeni aiemmin, että käyttävät samaa grilliä tavallisten ja gluteenittomien sämpylöiden paistamiseen. Tilauksen jälkeen siirryttiin kassalle valitsemaan juomat ja maksamaan. Yksi pöytä vapautui juuri sopivasti, joten istuimme odottamaan patonkejamme.
Patongit valmistuivat varsin nopeasti ja niistä huudeltiin kassalta. Kävin hakemassa molempien leivät ja gluteeniton vaihtoehto oli kääritty hienosti paperiin kirkkaankeltaisen gluteeniton-tarran kera. Tuntui siltä, että tietävät miten homma toimii. Patonki oli varsin pieni, mutta erinomaisen herkullinen. Gluteeniton sämpylä ei ollut lainkaan sitkeä vaan juuri sopivan pehmeä.
Hyvin sai mahan täyteen näillä pikkupatongeilla. Patongit maksoivat pääosin 3-4 euroa, joten Iberic-kinkun 6 euroa tuntui hieman kovalta hinnalta. Kannattaa käydä, jos ei ryysis pelota.
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.