porajata

Forum messages

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  • Sikainfluenssa 02/03/2010 8:12 AM

    Noin on tämä epidemia edennyt....katso polusta

    http://www.ktl.fi/ttr/gen/rpt/h1n1.pdf

    -varsinkin tuo käyrä näyttää sen hyvin

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/01/2010 7:01 PM

    Keskisuomen talvet olivat ennen oikeita talvia,ainakin niin muistelen. Nykyään nämä useimmat etelän talvet ovat olleet vain kurakelejä...

    Eli olen Suviih;n kanssa 100 % samaa mieltä...

    Ja onhan mukava tehdä noita lumitöitäkin puolisen tuntia lumisateiden jälkeen ajankuluksi...ja sitten lähteä hiihtelemään

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/01/2010 11:51 AM

    Tilhet ja kuu kuuluu talveen

    http://www.lintukuva.fi/markus/1005.php

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 01/31/2010 9:04 AM

    Nyt on pakkaset ohi ja lunta riittävästi eikun hiihtämään...

  • Sikainfluenssa 01/31/2010 9:03 AM

    Työterveys piikittää meidänkin työmaalla

    eli työaikana voi käydä...

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 01/27/2010 10:40 AM

    No nyt on pitkästä aikaa kunnon talvi, jo kohta viisiviikkoa pakkaskeliä ja lunta maastossa

    Hiihtokelit mitä parhaimmat täällä eteläsuomessakin

    Tosin eilen jäi hiihto väliin kun oli yli -20 astetta pakkasta

    Jos talvi näin jatkuu vielä kuukauden niin hiihtokilometrejä taitaa tulla ennätysmäärä....

  • Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? 01/13/2010 12:50 PM

    Mulla alkaa alavatsassa kipuoireet n. 6 h gluteenin syömisen jälkeen....

    Kipua saattaa myös kestää tuon 6-10 h...

    Toisaalta aivan hyvä tuo kipu joskus, niin ei pääse unohtumaan tuo gluteenittomuus...

    Oikea lääkitys siis on gluteenittomuus

  • Kebab-liha? 01/11/2010 6:32 PM

    evita kirjoitti:
    porajata kirjoitti:
    Arvaus, kauanko Kebab-paikkoja on suomessa ollut ?

    Arvataan 1982 ja Pori,ja palkinnoksi tuli?

    Kyllä meidän ikäluokka kaiken tietää...

    Itse päättelin myös, että 82-83...

    Kiitos evita...

    Niin jos joku on erimieltä niin kommetteja...

  • Kebab-liha? 01/11/2010 2:09 PM

    Arvaus, kauanko Kebab-paikkoja on suomessa ollut ?

  • Vehnätärkkelyksen sopivuus 01/08/2010 8:14 AM

    Kari kirjoitti:
    porajata, Ei tuohon osaa sanoa kuin, että kokeile.

    En tiedä muuta kuin , että mulla seilaa vasta-aine yli viitearvon ja suoli miltei kunnossa

    Vehnätärkkelystä syön miltei päivittäin ja lopettamista en ole edes ajatellut....

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    2 tips

    Products
    2 products

    Images
    2 images

    Links
    6 links

    Forum
    460 messages, 27 topics

    Comments
    63 comments

    Registration time
    03/17/2009 6:50 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s